papieren bloemen

Ik werd verliefd op het maken van papieren bloemen! 

Als kind was ik veel bij grootouders. Mijn opa was hovenier en deelde zijn liefde voor bloemen en planten met me. Ik kan me nog goed herinneren dat hij bij elke plant de Latijnse benaming opnoemde en ik zag hem regelmatig de mooiste bloemstukken maken. Mijn oma nam me elke zomer mee de tuin in om bloemen te plukken, en dan vooral de zoete erwt (sweet pea). Dat waren haar lievelings. 

Mijn grootouders hebben me verliefd doen worden op bloemen en dat maakt me nu nog steeds blij. Ik wil ze herinneren door mezelf zoveel mogelijk met bloemen te omringen en deze liefde met anderen te delen. Daarom ben ik begonnen met bloemen maken van papier. 

Ik zal hier wat bloemen delen, maar je mag me ook zeker volgen op insta die ik er speciaal voor maakte. 

Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *