djeco puzzels

Zijn jullie ook allemaal puzzels aan het maken nu? Tijdens de lockdown heb ik een 1000 stukken vogel puzzle gemaakt. Een avond per week trek ik uit om te puzzelen en relaxen. Meestal op zondag want dat brengt me terug naar mijn kindertijd.

Nu na 5 (of 6?) weken heb ik hem eindelijk af! Dus ben ik ook begonnen met zoeken naar nieuwe puzzels. Liefst gemaakt door illustratoren, want die vind ik het mooist. De eerste twee puzzels die ik kocht zijn van Djeco. Ze hebben super mooie puzzels! Ik koos nu voor de Tiger Rainbow puzzle van 1000 stukjes en de Abracadabra puzzle van 200 stukjes. 200 is snel gemaakt, maar vond de illustratie zo mooi! Het leuke aan dit merk is dat er ook een poster in de doos zit die je nog kunt ophangen. 

image

Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *