365 · april

Elke maand vul ik een aantal vragen in. Over hoe mijn leven nu is en wat ik aan het doen ben. En elke maand zijn het weer andere vragen. Het idee is hetzelfde als een Question A Day boekje; elke dag deze vragen invullen en dit jaren achter elkaar doen. Hier zijn de vragen van april 2020. 

1: Met wie heb je voor het laatst gewandeld?
2020: Flo, mijn zusje en haar hondje Nomi.

2: Als wat voor persoon zou je jezelf omschrijven?
2020: Harde werker, creatief, rusteloos, betrouwbaar en een beetje goofy. 

3: Waar droom je van om te doen/hebben/kunnen?
2020: Een tatoeage die al een tijdje op mijn lijstje staat om te hebben. 

4: Welk recent moment zou je nooit meer willen vergeten? 
2020: De laatste tijd heb ik niet zoveel onvergetelijke momenten meegemaakt, gezien nu bijna elke dag hetzelfde lijkt. Er zijn op dit moment niet veel nieuwe dingen in mijn leven en ik zie dezelfde kamers en muren elke dag. Als ik iets zou moeten noemen, dan zouden het de knuffels van Flo zijn, die hij me tussen het werken door even komt langs brengen in mijn kamer <3

5: Beschrijf afgelopen weekend.
2020: Ik maakte de koelkast schoon, deed Qi Gong, maakte een puzzel. Een lazy Sunday!

6: Leef je in het heden of de toekomst?

2020: Veel meer in het heden. Er zijn wel eens dagen dat ik droom over de toekomst, de leuke dingen die er gepland staan bijvoorbeeld. Maar ik ben meer bezig met het nu. Ik leef op dit moment vooral van dag tot dag.  

7: Wat was het laatste dat je niet hebt opgegeven? 
2020: Mijn lockdown bingo afmaken. 

8: Was vandaag beter dan gisteren? 
2020: Ja, want vandaag had ik en vrije dag en ging ik naar buiten voor een lange wandeling met goed weer! Gisteren moest ik werken, en het was vrij saai om de hele dag naar cijfers te kijken.

9: Wat zou je mood op dit moment verbeteren? 
2020: Ijsjes! Ik eet nu zoveel vegan magnums dat het niet grappig meer is haha.

10: Welke superpower zou je willen hebben?
2020: Ik zou wel graag de superpower willen hebben om heel goed te zijn in klanten aantrekken en mijn geld te kunnen verdienen met de dingen waar ik van hou!

11: Wat betekent ‘echte schoonheid’ voor je?
2020: Voor mij zit dat absoluut aan de binnenkant. Om een paar dingen op te noemen die ik heel mooi vind; zorgen voor het milieu, anderen helpen, lief zijn voor anderen. Selfless zijn en het juiste doen. 

12: Wat is je favo snoep van dit moment?
2020: Vegan magnum en chocolate chip cookies! We eten er nu zoveel van, omdat we constant thuis zijn. Moeten we echt mee stoppen! 

13: Heb je recent nog een doel behaald? Wat was het?
2020: Yep. Ik maakte een quarantaine bingo met allemaal kleine doelen erop. Ik heb er al best van af kunnen strepen. En ik begon ook met een nieuwe hobby; papieren bloemen maken. Dat was ook een van mijn doelen, om een nieuwe lockdown hobby te vinden.  

14: Welk masker zet je op in de buurt van anderen?
2020: Ik vind het heel moeilijk om niet mezelf te zijn, en denk dat ik dat ook bijna altijd wel ben. Als ik iets zou moeten noemen, dan heb ik er wel een handje van om iets weg te wimpelen als het even niet zo lekker gaat. Ik kan dan al snel zeggen dat alles wel oké is, terwijl het dat eigenlijk niet helemaal is. Een masker dat zich groot wil houden dus. 

15: Welke sporten vind je op dit moment het leukst?
2020: Ik probeer nu thuis veel Qi Gong en yoga te doen.

16: Naast wie werd je vandaag wakker?
2020: Flo. 

17: Welk boek moet je echt in je kast hebben? 
2020: Ik ben heel benieuwd naar het boek Period Power! Wie weet schaf ik die binnenkort wel aan.

18: Wat vind je leuk aan je werk?
2020: Dat Lush een enorm openminded en begripvol bedrijf is. Dat er hele leuke mensen werken en de omgeving zo vrolijk en bubbly is! 

19: Ben je gelukkig in je leven op dit moment?
2020: Best wel ja. Ondanks dat ik door Corona thuis zit en alle dagen als hetzelfde aanvoelen, voel ik me best goed. Ik heb eindelijk meer rust in mijn hoofd en lijf. En dat doet me ontzettend goed! 

20: Heb je een voorbeeld? Wie is het? 
2020: Als ik iemand zou moeten noemen, dan zijn het mensen die met dingen bezig zijn waar ik op dit moment ook mee bezig ben. In dit geval zijn het twee mensen die ook papieren bloemen maken, Kristin Joineren Kelly Pastorek

21: Ben je tevreden met je levensstijl? Waarom? 
2020: Ja eigenlijk wel. Ik voel me heel gezond sinds ik vegan eet. Het enige wat ik nog zou willen aanpassen, is iets meer aan bewegen doen. Vaker Qi Gong of yoga.  

22: Hoe is je persoonlijkheid het afgelopen jaar veranderd? 
2020: Ik denk dat ik steeds meer de confidence krijg om wat van me te laten horen als ik het ergens niet mee eens ben, of om mijn mening te laten horen. Ook ben ik een stuk serieuzer geworden met voor mezelf zorgen, meer rust inplannen bijvoorbeeld. En ook het belang hiervan inzien.

23: Waar ben je nu en waarom? 
2020: Ik ben thuis aan het werk, video calls met mijn collega’s. Op dit moment kunnen we nog niet volledig aan het werk in de winkel door Corona. Ik ga nu een dag in de week naar de winkel en werk nog 2-3 dagen thuis. 

24: Op welk gebied heeft je leven zich veranderd in het afgelopen jaar? 
2020: Op werkgebied. Van 3-4 dagen in een drukke winkel werken naar 1 dag in de winkel werken en 2-3 dagen thuis alleen werken op de pc. Het is een stuk rustiger zo, maar ook jammer dat ik mijn collega’s zo weinig zie. 

25: Welke ervaringen hebben je het meest beinvloed de laatste tijd? 
2020: Corona! De afgelopen maand hebben we in lockdown gezeten om te voorkomen dat het virus zich verder verspreid. Het is in het begin een achtbaan geweest met vooral heel weinig energie en heel moe zijn. 

26: Welke schoenen kunnen er niet missen in je schoenen kast? 
2020: Dan moet ik kiezen voor een leuk gekleurd paar Vans!  

27: Kun je nee zeggen? Wat denk je van deze kwaliteit? 
2020: Ik was vroeger heel slecht in nee zeggen. Maar ik word er beter in! Nee zeggen is iets wat je moet kunnen vind ik, anders heb je er uiteindelijk alleen jezelf mee. 

28: Op wel gebied wil je altijd beter worden? 
2020: Mijn stempels, papieren bloemen maken. Mijn eigen ontwikkeling. 

29: Wanneer had je voor het laatst tijd voor jezelf? 
2020: Vrijwel elke dag nu als ik dat zou willen. Ik kan nu heel makkelijk mijn eigen tijd inplannen.

30: Waar praat je over met jezelf? 
2020: Ik praat vooral tegen mezelf als ik weer iets stoms aan het doen ben haha. Of als ik aan het werken ben aan iets en me moet concentreren. 

Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *