05.2020

Mei was een gekke maand! Het is de eerste maandelijkse fotopost die ik niet helemaal afgemaakt heb. De eerste twee weken van de maand heb ik nog best wel wat leuke dingen gedaan, maar daarna ging het snel bergafwaarts. Gelukkig is het nu weer een stuk beter en hoop ik dat ik mijn fotoposts weer kan oppakken. Juni gaat er nog niet van komen, maar wie weet is er wel weer iets in juli! 

image

Het eerste weekend van mei speelden we een escape room game met vrienden op Houseparty. We kochten beiden het spel en probeerden de moordenaar op de Mississippi te vinden. Voor moederdag maakte ik wat mooie boeketjes. 

image

Vanaf mei opende de winkel weer tussen 12 en 17. Ik werkte weer twee dagen per week. Er waren een stuk minder klanten dan normaal en het was in het begin best gek om met alle nieuwe regels te werken. Toch wende het al snel en het was heel fijn om er weer te zijn! Het was ook zo fijn om meer collega’s te zien en Billy was er ook weer! Deze maand ben ik gestopt met het maken van de selfie-a-day. Ik had er door Corona even geen puf meer voor. En laten we eerlijk zijn, elke dag een bijna zelfde thuis selfie is ook niet zo spannend. Dit was eigenlijk weer de eerste selfie sinds tijden! 

image

Voor werk maakte ik wat vaker een ommetje door de stad. De bussen gingen minder vaak naar de stad, dus had ik wat meer tijd over. Nu dat ik zoveel bloemen aan het maken was, had ik altijd wel een oogje open voor mooie vazen. Zo vond ik dit pracht exemplaar! Ik voel een hele grote collectie aankomen, oh ohhh. 

image

Ik probeerde steeds meer verschillende bloemen en groen uit zodat ik ze allemaal leerde maken. Ook bestelde ik een logo stempel bij Karakterprints zodat ik deze op kaartjes kon stempelen om bij de bloemen te steken. 

image

Ook in mei waren er nog wat puzzel avonden. En ook bbq avonden. Flo bestelde regelmatig een bierbox om uit te proberen en deze keer kwam er een binnen van brouwerij het Uiltje.

image

Deze maand waren er de eerste warme dagen. Ik was echt in de mood voor lekkere koude drankjes en vond mijn lievelings, ginger beer! Op werk kwam de nieuwe collectie toothpaste jellies uit en ik kon het niet weerstaan om er twee mee te nemen, Megawatt Smile die naar Avocado Co-Wash smaakt (heaven!) en Blue Tooth die minty eucalyptus smaakt zoals Sea Vegetable (ook lekker!). 

image

Ik schreef eerder al dat bijna overal de puzzels uitverkocht waren. Ik vond er nog een bij de supermarkt, van Flow! Ik begon aan een boeket voor mezelf, voor in de mooie groene vaas. Vond dat roze daar wel mooi bij kleurde. 

image

Een paar dagen later was het boeket klaar. Heel blij met hoe het geworden is. Het kreeg een mooi plekje op de eettafel. 

image

De kringloop hier in de buurt opende eindelijk weer na weken. Ik was zo blij! Wat had ik het gemist om daar tussen de spulletjes te snuffelen. Ik had ook nog een hele goede buit, allemaal mooie vazen! En dat waren zo’n beetje de laatste foto’s van mei. Half mei stopte ik met foto’s maken.

image

De enige foto ik daarna maakte deze maand was van het verjaardagsboeket dat ik kreeg van een vriendin. Zo een verrassing om dit zo onverwacht aan de deur bezorgd te krijgen! Ik vierde mijn verjaardag met frietjes in de tuin met familie. Allemaal op afstand natuurlijk. 

Andere noemenswaardigheden deze maand 

+ Mijn allerlievelingsliedje werd van Spotify verwijderd. Ik had de perfecte playlist gemaakt waar dit liedje perfect in paste. Toen het weg was viel het me meteen op en klopt mijn lijst niet meer. Daar baalde ik wel van. Gelukkig was het een paar weken later opeens weer terug! Het was The Spin van Greg Haines.
– Vanaf half mei ging het opeens niet zo heel erg goed met mij. Ik was best wel ziek en kon ook niet meer werken. Ik sliep bijna hele dagen! Op de meeste dagen zag ik niet veel anders dan mijn bed en de bank. Hierdoor ben ik ook alle puf en energie verloren om hier nog te schrijven of foto’s te maken. Dit is dan ook de eerste keer in jaren dat de maandelijkse foto post korter is! Laten we hopen dat de zin om te schrijven en fotograferen weer terug gaat komen! Voordat iedereen zich druk gaat maken; het gaat nu een stuk beter met mij en er is niks ernstigs aan de hand 🙂 

Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *