het was hier even stil…

Ik had de laatste tijd geen puf en energie meer om iets te schrijven en de fotomap op mijn telefoon is ook al een hele tijd een groot wit vlak… 

Ik zal maar meteen met de deur in huis vallen, ik ben zwanger! Joehoe! De eerste weken van mijn zwangerschap waren ZWAAR. Ik was 24/7 misselijk, had veel last van maagzuur en kon eigenlijk alleen maar slapen, de hele dag! En dat is ook de reden dat het vanaf half mei zo stil is geworden op al mijn profielen. De puf, energie en zin was er niet om ook nog maar iets anders te doen dan te zitten, liggen of slapen. En dat was ook wel even prima zo, want mijn lichaam vroeg nu vooral om rust en slaap. 

Als je me kent, dan weet je dat ik een hekel heb aan niks doen. Op de bank zitten en ‘gewoon’ rusten, dat is niks voor mij. Toch werd ik nu gedwongen om niks te doen. En daar heb ik me maar meteen helemaal aan overgegeven. Het ging niet anders. Hoe ik dat gedaan heb zo zonder moeite, dat weet ik nog steeds niet. 

Wat hier goed aan is, is dat ik hierdoor helemaal geen moeite meer heb met rustig aan doen en een avond op de bank lekker niksen. Al het ‘moeten’ wat ik vroeger had, dat is er niet meer. Het voelt alsof ik in een nieuwe fase in mijn leven ben terechtgekomen, en eigenlijk bevalt die wel goed. Nu dan, nu de misselijkheid weg is.

image

Inmiddels zijn we ook verloofd en kreeg ik voor mijn verjaardag/onze verloving een mega mooi schilderij van Flo. Het is speciaal hiervoor gemaakt door onze favoriete tattoeerder, mirifrank. Nog even sparen, en dan komt het ook op mijn arm! <3 Aan het begin van de post kun je het schilderij trouwens zien.

Van werk kreeg ik nog een super leuk mama pakketje met allemaal lekkere dingen! Ik kan het iedereen die zwanger is aanraden. Vooral de Pink Peppermint, voor als je zere voeten hebt van al dat gewicht meedragen. De Dream Cream bodylotion die nu extra zacht is voor je huid. Mocht je een bad hebben, dan is de Ceridwen’s Cauldron hemels, met verzachtende haver erin. En de Therapy massage bar voor je groeiende buik. 

Al het grote nieuws heb je nu wel gehoord. Maar om je voor de rest nog een beetje up to date te krijgen, heb ik een lijstje gemaakt. Al een hele tijd volg ik de blog van Nina, en iets dat ik altijd erg leuk vind om te lezen daar zijn haar lijstjes. Ik vulde er dus ook eens een in. Het vat mijn mei en juni tot nu toe heel goed samen!

Heb  al weken niet veel gedaan omdat ik te ziek, moe en futloos was ervoor. Mijn dagen spendeerde ik vooral in bed of op de bank. 
Luister  vandaag voor het eerst sinds weken weer eens muziek. Ik kon het al die tijd niet meer verdragen. 
Koester  de luie dagen samen thuis. Ondanks dat ik niet veel anders zie dan de muren in ons huis, ben ik wel blij dat ik de rust kan nemen en me daar ook goed bij neer kan leggen.
Drink  tegenwoordig alleen nog maar water. En soms een glaasje cola. Thee lust ik nu even niet. 
Ben  pas weer een jaartje ouder geworden en vierde het met frietjes eten in de tuin. 
Krijg  steeds meer zin in de zomer, in ons huisje in Duitsland en om te zwemmen! 
Mis  de tijd dat we elkaar nog mochten knuffelen. En ook wel werk en mijn collega’s die ik al weken niet gezien heb!
Geniet  na de misselijkheid eindelijk van mijn zwangerschap! 
Schrijf  al een tijdje niks meer. Alles is de laatste tijd tot stilstand gekomen.
Werk  nu nog even thuis, totdat we vertrekken.
Denk   de laatste tijd niet zo heel veel na. Mijn hoofd is bijzonder leeg, en dat is fijn! Het hoeft allemaal even niet. 
Vier  
dat de laatste echo goed was en we het nu eindelijk aan de wereld kunnen vertellen! 
Vraag  
me af wanneer het echte ‘we gaan drie maanden weg hoeraaa’ gevoel nou eens komt. 
Probeer  zo gezond mogelijk te eten, maar soms is die zak chips of reep chocola toch echt binnen twee minuten al weg, oeps. 
Kijk  nu veel naar Duitse series. Schwiegertochter gesucht is op dit moment favoriet.
Lees  al een tijdje helemaal geen boeken meer. Misschien weer zin in deze zomer aan het meer?
Verheug  me op een hele mooie zomer. 
Maak  
ook even helemaal geen bloemen meer. Maar hoop dat de komende drie maanden wel weer op te pakken.
Mooi  vond ik het toen ik onze kleine uk voor het eerst zag bewegen in mijn buik.    

Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *