welkom leland

Toen ik geld kreeg voor mijn verjaardag in mei wist ik helemaal niets te bedenken wat ik nodig had of wilde hebben. Ik besloot het geld dan maar even te sparen tot er een moment zou komen dat ik wel iets wist. En dat was nu!

Oeps, I did it again! Hier is mijn derde Freitag family member. Deze keer ben ik voor Leland gegaan. Want ik hou zo erg van tote bags! Bij goed weer draag ik niks anders. Maar wat zo jammer eraan is, is dat het helemaal niks is voor de herfst of winter. Één regenbui en de hele inhoud van je tas is nat. Leland is daarom mijn nieuwe favoriet! 

Als je weet dat je een Freitag wil, dan begint het zoeken. Er zijn zoveel kleuren en prints te krijgen. En iedere tas is ook nog uniek. Er staan er een aantal in de webshop van Freitag. Maar die worden pas per stuk aangevuld als er een verkocht wordt. Kan dus even duren voordat er weer nieuwe op staan. Ook zijn er verschillende verkooppunten over de hele wereld. Die kun je online dus ook afstruinen of in het echt bezoeken. Omdat elke tas uniek is – en er zoveel verschillende tassen zijn – is het best moeilijk om een keuze te maken. 

image

Mintgroen, burgundy, roze en paars zijn de wat zeldzamere kleuren. Ze komen niet heel veel voor op vrachtwagens, dus ook niet als Freitag tassen. Denk je erover om een tas te kopen en zie je ‘m in een van de zeldzame kleuren, koop ‘m dan! Want ze komen zo weinig voor dat je er waarschijnlijk spijt van krijgt als je hem niet meeneemt. 

image

Kom je trouwens onderweg een truck zeil tegen met mooie kleuren? Maak een foto van de truck en stuur ‘m op naar Freitag. Ze zijn altijd op zoek naar unieke kleuren. En hoe vet zou het zijn als van het zeil dat je op straat zag een tijd later een tas in de winkel ligt?

image

Het was voor mij deze keer ook wel lang zoeken, want ik wilde een groen/blauwe tas. Liefst petrol of mint. Kleuren die ook minder vaak voorkomen, en al helemaal als combinatie. Mijn zoeken werd beloond, want in Rome vond ik precies wat ik wilde! Wat een bofkont! Het zoeken is eigenlijk ook wel leuk. Als je dan DE tas gevonden hebt, voel je je alsof je de heilige graal te pakken hebt die niemand anders heeft! 

Mijn volgende wordt waarschijnlijk Miami Vice. En ooit wil ik ook nog een zilveren. Ik droom alvast even verder..

Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *