day zero project

Als je net als ik houd van doelen stellen, jezelf uitdagen en lijstjes maken, dan is het Day Zero Project ideaal voor je! Als je meedoet aan dit project, maak je een lijst met 101 dingen die je in 1001 dagen gaat voltooien.

We kennen allemaal onderhand wel de bucket list is. Ze zijn leuk om te maken en om uit te voeren, maar vaak krijg je die lijst nooit helemaal afgewerkt. Ik althans niet! Voornamelijk omdat mijn doelen vaak een open einde hebben. Er zit geen einddatum aan vast. Met het Day Zero Project is dat anders, want het is de bedoeling je je doelen ook echt binnen 1001 dagen (= 2,75 jaar) behaald en regelmatig checkt hoe het gaat. Dat zorgt voor een stok achter de deur om er ook echt mee bezig te zijn.

Het idee erachter is om een lijst op te stellen met dingen die je graag wil doen, maar waar je misschien door de sleur van het dagelijks leven niet altijd aan toe komt of gepland krijgt. Door de lijst ‘dwing’ je jezelf wat meer om het ook echt te doen. Je zult merken dat je wat doelgerichter je tijd gaat plannen om ook echt de dingen te doen die je graag wil doen. 

Ik ben begonnen aan mijn lijst die je kunt terugvinden op deze pagina. Hier kun je steeds even komen spieken wat ik al gedaan heb en wat ik nog ga doen. Ik zal elke zoveel tijd ook een update plaatsen met de dingen die behaald zijn, die je kunt vinden onder #dayzeroproject. 

Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *