365 · augustus

Elke maand vul ik een aantal vragen in. Over hoe mijn leven nu is en wat ik aan het doen ben. En elke maand zijn het weer andere vragen. Het idee is hetzelfde als een Question A Day boekje; elke dag deze vragen invullen en dit jaren achter elkaar doen. Hier zijn de vragen van augustus 2020.

1: Wat mis je nog om een perfect leven te hebben? 
2020: Ons frietje wat eraan komt in januari? Kan niet wachten om onze kleine familie te zien <3

2: Beschrijf vandaag in drie zinnen. 
2020: Het was een bewolkte en regenachtig dag. Ik was heel erg moe en het frietje was flink ruimte aan het maken in mijn buik. We hebben geluncht in een biergarten, bij Hoppe Bräu.

3: Wat is iets wat je recent gedaan hebt en waar je best trots op bent?
2020: De Herzogstand op wandelen met mijn conditie van 0 en het tot boven halen. Niet verwacht nu met het frietje in mijn buik dat ik dat zou redden ; ) 

4: Heb je vandaag iets gedaan wat je leuk vind? Wat was het? 
2020: Papieren bloemen gemaakt. 

5: Waar heb je deze week de meeste tijd aan besteed?
2020: Uitrusten, Netflix en online naar zwangerschapskleding zoeken ; )

6: Beschrijf je dag in 3 woorden.
2020: Warm, lekker eten, zwemmen.

7: Hoe laat sta je doorgaans op?
2020: Hier in Kochel sta ik zo tussen 7 en half 8 op zodat ik tussen half 9 en 9 aan het ontbijt zit met de rest.

8: Welke echte zomerse dingen of uitjes heb je al gedaan of op de planning staan dit jaar?
2020: In de bergen wandelen, een dag aan het meer relaxen, naar de biergarten, in het park zitten, bbqen, ‘s avonds nog lang buiten zitten in t-shirt. 

9: Welke drie woorden beschrijven je liefdesleven op dit moment? 
2020: Liefdevanmijnleven, sterk, vooraltijd.

10: Welk nummer vind je nu het leukst? 
2020: Ik luister graag het laatste album van Listener; being empty being filled.

11: Wat heb je nu het meest nodig?
2020: Een dagje familie en vrienden zien zou me nu heel erg goed doen denk ik! Ik heb ze allemaal al sinds eind juni niet meer gezien en kan niet wachten tot ik ze weer zie.

12: Voor wie heb je het laatst een cadeau gekocht? Wat was het?
2020: Dat was denk ik voor Vaderdag dit jaar. Pap kreeg een paar nieuwe schoenen. 

13: Welke film zag je het laatst in de bios?
2020: Dat is alweer een tijdje geleden! Jojo Rabbit. 

14: Hoe is het weer deze zomer?
2020: Hier in Kochel heel wisselend. Sommige dagen heel warm en zonnig, echt zomers. Andere dagen is het bewolkt en komt er af en toe een enorme stortbui naar beneden. Ook relatief veel onweer voorspeld hier, wat soms wel en soms niet komt.

15: Waar kijk je op dit moment naar uit?
2020: De 20 weken echo, want dan weten we hopelijk eindelijk wat het geslacht gaat zijn! En ik vind het hier nog steeds heel erg leuk, maar kijk ook wel uit om weer thuis te zijn tussen mijn eigen fijne spulletjes en om familie en vrienden dan weer – op afstand – te kunnen zien. 

16: Wat is iets materieels waar je van droomt?
2020: Waar ik al een tijdje van droom is een eigen huis. Met een bloementuin, grote ramen en stalen deuren. Met genoeg plaats voor een sportkamer en mijn studio erin!

17: Als je nu iets aan jezelf zou kunnen veranderen – uiterlijk of innerlijk – wat zou dat zijn?
2020: Hmm, ik kan niet echt iets bedenken! Dan kies ik voor een nieuwe tattoo, want ik wil heel graag ons verlovingsschilderij getatoeëerd! 

18: Wat heb je al heel lang niet meer gedaan, en zou je graag weer willen doen? 
2020: Ik mis echt ergens naartoe gaan met een vriendin, een lekkere taart eten en uren kletsen over van alles en nog wat! Vroeger las ik ook veel boeken over groei en ontwikkeling. Daar kom ik tegenwoordig niet meer aan toe. 

19: Waar zou je graag naartoe willen? 
2020: Een dagje in de thermen! Zwemmen, in een zoutbad dobberen, een cocktail drinken en een massage nemen. 

20: Wat eet je deze week veel?
2020: Wafels! Ik ben tussen alle maaltijden door veel aan het snacken omdat ik veel honger heb, en wafels doen het goed.

21: Wat heb je vandaag gedaan? 
2020: We werden vandaag wakker bij vrienden thuis, ontbeten en gingen rond de middag naar Siegburg. Daar waren we de hele dag en avond op de bruiloft van Flo’s broer. Het was enorm warm die dag, maar ook erg fijn om de familie te zien na zo’n lange tijd! 

22: Welke 3 instagram accounts zijn nu je favoriet? 
2020: haluzka_glass maakt heel mooi glas in lood, ik kijk graag naar keramiek op love_ceramic en het speelgoed van summermadeshop is altijd zo mooi!

23: Wat was de grootste uitdaging deze maand? 
2020: Een reis van 5-6 uur naar Siegburg. Stilzitten en proberen me niet te vervelen ; )

24: Wat vind je tegenwoordig leuk om te doen? 

2020: Nog steeds papieren bloemen maken. En ik vind het ook erg leuk om in het meer te zwemmen en op het strandje lekker niks te doen.

25: Hoe stel je je de perfecte zomerdag voor? 
2020: Lekker ontbijten met verse broodjes. Dan ergens naartoe rijden waar ik nog niet geweest ben. Als het warm is het liefst ergens met water zodat ik kan zwemmen. Een beetje lezen bij het water of een puzzel maken en uitrusten. Als we dicht bij een stad zijn, daar wat rondslenteren en dingen bekijken. En dan in de avond uiteten. Dat zou een perfecte vrije zomerdag zijn! 

26: Geef je de voorkeur aan thuis koken of uit eten?
2020: Ik hou heel erg van uiteten, en dan vooral dingen proeven die ik niet snel zelf zou maken. We doen het zo af en toe, en dan vind ik het heerlijk! Ik vind zelf koken niet erg om te doen, maar kan ook niet zeggen dat ik er van hou. 

27: Wie mis je in je leven? 

2020: Mijn lieve opa en oma <3

28: Wat is iets nieuws waar je recent mee bent begonnen of hebt gedaan? 
2020: Ik ben begonnen met het schrijven van morning pages en probeer een aantal keer per week iets te schrijven. 
 
29: Hoe ziet het begin van je dag er tegenwoordig uit? 

2020: Ik sta meestal rond 07:30 op om meteen te douchen. Om 08:30 gaan we naar de buren om met z’n allen te ontbijten. Op doordeweekse dagen start de dag rond 09:00 uur. Ik werk dan aan mijn bloemen, website of blog. Of ga rusten, al dan niet met Netflix.

30: Welke dromen heb je voor de nabije toekomst? 
2020: Ik hoop in de herfst een workshop papieren bloemen maken te geven. Wie weet trouwen we nog dit jaar. En ik hoop dat de laatste maanden van het jaar op werk soepel verlopen en ik me lichamelijk goed genoeg voel, mocht ik ook echt fysiek naar de winkel kunnen. 

31: Wat zou je kunnen doen om nog tevredener te zijn? 
2020: Meer tijd vrij maken om interessante boeken te lezen. Soms een dag alleen voor mezelf plannen, met veel me-time en mezelf pamperen! 

Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *