swap je freitag

Vorig jaar is Freitag met iets nieuws begonnen: SWAP. Shopping Without Any Payment. 

Heb je een Freitag tas en ben je er stiekem een beetje op uitgekeken? Registreer hem dan op de site. Je komt dan in een soort Freitag tassen Tinder terecht waar je mooie tassen naar rechts swiped en de tassen die je niet zo mooi vind naar links. 

image

Als je geluk hebt komt er ooit een match met een van de tassen die je geliked hebt en kun je met die persoon van tas ruilen. Hoe cool!

image

Ik was eigenlijk niet van plan om mijn tas te ruilen. Mijn kleine rode Lou, daar was ik nog steeds wel blij mee. Maar – sorry Lou – toch wilde ik je ruilen. Voor een Miami Vice. Ik blijf swipen tot ik een keer een mooie tegenkom die ik het waard vind om te ruilen.

Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *