klikkie

Mijn eerste Klikkie foto’s vielen vandaag op de mat! Mooi verpakt in een zwarte envelop… Hoe leuk is een foto abonnement!?

Naast het fotoboek dat ik elk jaar in december maak lijkt een foto abonnement me een leuke aanvulling. Om de leukste foto’s van de maand ook nog eens zo los te hebben, of om juist de foto’s te printen die het fotoboek niet halen. 

Klikkie is een online foto service waarbij je een abonnement neemt en je kunt kiezen om maandelijks, halfjaarlijks of jaarlijks te betalen (na een half jaar of jaar abonnement ga je automatisch over op maandelijks betalen, maar kun je wel op elk moment stoppen). Leuk om eens te proberen dus, vond ik tenminste!

Elke maand krijg je 10 foto’s thuis gestuurd in verschillende formaten. Je krijgt één grote foto op XL formaat (20x15cm), drie medium (15x10cm) en drie vierkante foto’s (10x10cm) en een foto strip. Het werkt super makkelijk met de app, waarbij je de foto’s alleen maar hoeft te uploaden. 

De foto’s die je in de app hebt gezet worden elke maand op dezelfde datum verstuurd. Gelukkig krijg je zeker drie meldingen zodat je nog de kans hebt om alles op tijd erin te zetten. En als je het dan toch een keer vergeet, dan spaar je het op voor een volgende keer. 

Mocht het je leuk lijken om het ook eens te proberen, dan heb ik hier een kortingscode waarmee je de eerste maand gratis krijgt! Ga naar deze pagina en gebruik deze code: MGM-R494-74XE-JJU9

Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *