day zero project update #2

Deze post wordt de trouw editie van het day zero project, want ik heb alle dingen kunnen afstrepen die met onze bruiloft te maken hebben. Maar ik heb deze maand ook nog veel andere dingen kunnen doen!

image

003. Wandel minstens één keer per maand om macro foto’s te maken (1/32). 

Het lukte me deze maand om een aantal wandelingen te maken, ook al waren ze een stuk korter dan ik normaal zou wandelen. Ik probeerde mijn nieuwe telefoon in combinatie met mijn macro lenzen uit en dat gaf hele mooie foto’s! Ik vond deze veer en kon nu nóg verder inzoomen dan ik voorheen kon. Super mooi al die details.

004. Neem een massage.

Neem een massage is in oktober gelukt! Het was dan geen zelf geboekte massage bij een massagetherapeut, maar een heleboel rug massages bij de fysio. Door de zwangerschap kreeg ik meer en meer last van mijn rug. Door het gewicht aan de voorkant dat steeds zwaarder werd, kregen mijn rugspieren ook meer te verdragen. En dat waren ze niet gewend! Ik ging twee keer per week om alles los te laten maken, en dat was heerlijk! Toch ga ik dit onderdeel nog een keer doen, want ik wil nog steeds een keer een volledige massage van een uur. Dat is iets waar ik na mijn zwangerschap vast wel een keer heel erg behoefte aan heb, en wat ik dan goed kan gebruiken! 

image

005. Voltooi de wardrobe challenge.

Het heeft even geduurd voordat ik alles op orde had, maar het is me gelukt! En wat is het fijn om nu meer overzicht te hebben in mijn kast en veel beter te weten welke items ik kan combineren, zodat ik mijn kleding meer draag. Je kunt de update over de challenge hier lezen.

010. Verkoop alle kleding die na de wardrobe challenge weg moet.

Nu de wardrobe challenge voltooid is heb ik alle kleding online gezet die weg mag. Je kunt – wat er nog over is – vinden in mijn United Wardrobe kast. Ik zou zeggen, sla je slag! En als je iets leuks ziet kun je me ook een berichtje sturen erover. Uiteraard pas ik de verzendkosten voor je aan als je meer dingen wil! En ik sta ook open voor ruilen 🙂 

image

020. Spreek met iemand af die je al lang niet hebt gezien.

Na drie maanden weg geweest te zijn, had ik eigenlijk iedereen al lang niet meer gezien! Maar mijn eerste keer afspreken was met een vriendin een taartje eten bij Wonderwoud om bij te kletsen. 

image

041. Koop een Susan Bijl shopping bag voor alle boodschappen.

Ik kocht niet 1, maar 3 Susan Bijl Shopping Bags om al die andere opgespaarde tasjes (die na jaren gebruik ook wel echt op zijn) te vervangen. Nu zorg ik dat ik een van deze altijd bij me heb.

image

049. Begin weer met elke dag een selfie maken. 

In september ben ik weer begonnen met de Selfie A Day app. Elke maand plaats ik in mijn day zero update de leukste selfies van de maand. Hopelijk als stok achter de deur om het te blijven doen! Deze maand waren dit de leukste!

image

008. Ondersteun een kunstenaar en koop iets op Etsy. 

Toen we bezig waren met onze trouwplannen, wist ik al snel dat ik geen standaard ring wilde. Ik ben niet iemand die graag ringen of andere accessoires draagt, en ik hou al helemaal niet van de ringen die je bij een juwelier kunt vinden. Ik besloot eens op Etsy te kijken en vond daar precies wat ik wel mooi vind, een ring van wit goud met gehamerd patroon. Super blij mee!

image

021. Trouw met de liefde van je leven.

Nou dit was nogal wat gedoe! Bij het plannen van de bruiloft ging er van alles mis en zaten we lange tijd in spanning of alles wel door kon gaan (door documenten en Corona maatregelen). In het maandoverzicht ga je daar meer over lezen. Gelukkig kwam uiteindelijk wel – soort van – alles nog goed! 

image

022. Maak een trouwboeketje. 

Één ding wist ik zeker, voor mijn bruiloft wilde ik zelf een boeketje maken van papieren bloemen. Aangezien ik mijn trouwjurk zelf ging maken, leek het me leuk er ook een bijpassend boeketje bij te maken. En dat werd dit boeket van pioenrozen!

image

033. Naai je eigen trouwjurk. 

Voor onze bruiloft naaide ik mijn eigen jurk (met grote hulp van mijn mams). Ik had al dagen online gezocht, maar met een grote baby buik bleek dat nogal moeilijk te zijn. Of ze waren allemaal wit (vaak met veel glitter en tierlantijntjes), of van polyester (bah) of gewoon niet mijn smaak. Ik besloot daarom om zelf aan de slag te gaan en met goed resultaat! Heel blij met mijn jurk <3

Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *