#dekleinedingendiehetdoen

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een lijst maakte met dingen waar ik dankbaar voor ben. De laatste maakte ik tijdens de eerste lockdown, dus ik vond het weer eens tijd worden om een nieuwe te maken. 

Ik ben dankbaar voor…

→ Verlof hebben. Het doet me zo goed om echt rustig aan te kunnen doen. Mijn lijf is er in ieder geval heel blij mee! 

→ Alle gezellige kerstlampjes, hier in huis maar ook achter de ramen in de buurt. Het geeft net wat extra gezelligheid en warmte, en dat is toch wel heel fijn nu in de winter (en lockdown).

→ De wax melts van smeltmomentjes die ik af en toe in een oliebrander aan maak. Ik ben nu helemaal verliefd op de kerstgeur, want dat maakt het echt wat gezelliger en knusser in huis.

→ Elke week ga ik een middag bij mijn ouders langs. Vooral nu is het belangrijk om in contact te blijven met familie. Het doet zo’n goed om ze weer even te zien en bij te kletsen, al is het over onbenullige dingen. 

→ Ik begon met af en toe een mini a day in my life maken: mijn dag in vier foto’s, die ik vooral op Twitter post. Het is fijn om mijn dag zo te documenteren en af en toe terug te kijken. En om zo toch de lichtpuntjes in de saaie lockdown dagen te zien. 

→ Langzame weekenddagen. En dan vooral proberen uit te slapen, ontbijten in pyjama en de krant lezen. 

→ Op sommige dagen gewoon lekker in mijn pyjama rondlopen in huis. 

→ Elke zondag advent vieren en leuke cadeautjes geven en krijgen. 

→ Alle voorbereidingen voor de baby. Dingen uitzoeken en kopen, de kleertjes wassen en de kamer klaarmaken.

→ Iets materialistisch: mijn nieuwe MacBook die het een stuk makkelijker maakt om even wat te doen. Voorheen moest ik daarvoor naar mijn kamer boven, waar de vaste pc staat. En daar kon ik niet al te lang aan een stuk zitten. Het gemak is erg fijn! 

→ De voorbereidingen voor het kerst dobbelspel. Ik geniet er echt van om cadeautjes uit te zoeken en alles in veel te grote dozen in te pakken. En ik ben dankbaar dat we kerst nog met +3 mensen mogen vieren!

→ Alle porren en trapjes die ik elke dag door mijn buik voel gaan <3

Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *