digitaal bullet journal

In december begon ik aan een nieuw bullet journal en tijdens de paar momentjes die ik tussendoor heb vul ik deze steeds verder aan. Ondertussen ben ik per toeval ook een online versie tegengekomen waar ik heel erg enthousiast over ben! Lijkt het je dus leuk om je bullet journal ook te verhuizen of naast je fysieke boek te gebruiken, lees dan zeker even verder. 

image

Notion is een platform waar je heel erg veel mee kan! Je kunt er van alles bijhouden en bewaren. Ook een bullet journal bijvoorbeeld. Je kunt het op je pc en ook als app gebruiken op je telefoon. Het leuke aan Notion is dat je het naar eigen idee kunt inrichten. Er zijn templates te vinden zodat je niet alles helemaal zelf hoeft te maken als je dat niet wil. Maar juist alles zelf maken en naar je eigen smaak opstellen is zo leuk eraan.

image

Als je eenmaal door hebt hoe alle functies werken is het enorm handig en kan het je hele bullet journal vervangen. Al je notities, morning pages, agenda, life log en habit trackers. Alles op één plek.

image

Ik ben er nu net mee begonnen en heb een aantal pagina’s gemaakt waaronder een agenda, habit tracker en een daily journal. Dit zijn de dingen die ik dagelijks invul.

image

Zo ziet je mappen structuur er uit. Lekker overzichtelijk, ik word er blij van!

Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *