2021 ∘ 6

Het was een drukke week, al lijkt hij niet zo heel spannend in het weekoverzicht. We hadden twee huis bezichtigingen, ik kreeg een verlaat mini kerstpakketje van werk met leuke dingetjes, we maakten wandelingen in de zon, Lotte ging voor het eerst onder de baby gym en er was sneeuw! 

Leestijd: 3 minuten

🙃 Overall mood: joa
😓 Stress level: 5/10
❤️ Happiness: 7/10
⚡ Energie: 2/5
🥾 56598st / 28.08km
🎵 Grizzly Bear – Mourning Sound

Het hele land had al een paar dagen dikke centimeters sneeuw en hier was dan eindelijk ook wat blijven liggen. Ik maakte een afspraak bij de hypotheekadviseur zodat we een idee hadden wat we zouden kunnen besteden aan een huis.

Ik had al vijf dagen last van hoofdpijn, meh en ik wist niet precies waar het vandaan kwam… van de verwarming (de warmte, droge lucht?) die we in de nacht aan moeten laten in de slaapkamer op 16 graden? Of toch van een verkeerde houding tijdens het voeden? Of toch gewoon van het slaapgebrek? Ik maakte mijn rug los met de Blackroll bal en ging op de spijkermat in de hoop dat het zou helpen. En we bestelden een luchtbevochtiger voor in de slaapkamer, wie weet gaat dat ook iets doen.

Zo ziet het er ‘s nachts uit in de slaapkamer. Een broodtrommel met boterham, want ik krijg altijd enorme trek midden in de nacht. Een fles water, want ik heb door de verwarming het gevoel dat ik compleet uitdroog altijd haha. Het eendjes voedingslampje, zodat Flo niet wakker wordt. Een spuugdoekje, want er was toch altijd wel een klein (of soms ook heel groot) ongelukje. En alles wat we nodig hebben voor een flesje. 

Ook belde ik deze week weer eens met werk om even bij te praten. Mijn manager vertelde dat er nog een verlaat kerstcadeautje onderweg was. Ook kwam er een bestelling van H&M binnen. Ik had nog wat voor Lotte nodig en bestelde alvast wat meer mee voor later, want om nou voor één ding een bestelling te doen is ook zo zonde. Deze super leuke poezen sokken passen nog niet dus we moeten nog even wachten voordat ze die aan kan.

Later die middag kwam ook het pakketje van werk aan. Er zaten super leuke dingen in! Deze sokken die gemaakt zijn van plastic visnetten uit de oceaan. 

En deze zaadjes granaat, super cool! Die ga ik bewaren voor in onze toekomstige tuin. 

Ik kwam het account van MoomysMilk tegen en daar stonden veel herkenbare en handige dingen op. 

We zagen deze week twee leuke huizen op Funda, maakten meteen een afspraak bij de makelaar en konden ze nog net op het nippertje bezichtigen. We vonden ze beiden wel mooi, maar hebben geen bod gedaan. Wel fijn om ze gezien te hebben en een beter idee te krijgen van wat we graag willen in een huis en wat we kunnen krijgen.

Lotte had een nieuwe favoriete slaappositie. Op haar buik op onze borst, dan viel ze meestal binnen een minuut in slaap altijd. Dus nu liggen we zo vaak lekker op de bank, dan kan ik ondertussen Netflixen.

In het weekend scheen de zon en maakten we een wandeling. Lotte zat lekker warm in de draagzak bij Flo. We haalden een kopje koffie en liepen naar de vijver. Daar waren allemaal mensen aan het schaatsen en bleven we even kijken. 

Deze kwam ik online tegen en die is wel heel toepasselijk haha!

Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 thoughts on “2021 ∘ 6

  1. Haha dat laatste ja, op mijn telefoon staan ook bijna alleen nog maar babyfoto’s :p Zo grappig ook dat je een brooddoos meeneemt naar bed, hihi. Gek genoeg heb ik nooit honger ‘s nachts en ook ‘s morgens niet. Mijn honger komt meestal pas tegen 10 uur (maar ik eet wel altijd vroeger hoor). Lief ook dat cadeautje van je werk.