a day in my life #3

Een van de doelen op mijn day zero project is weer vaker een A Day In My Life doen. Ik had er spontaan zin in afgelopen weekend! Het leek me leuk om er nu een te doen zodat ik later terug kan kijken op hoe een standaard dag voor ons was met een baby Lotte.

Leestijd: 3 minuten

Dit was mijn zondag 21 februari, een van de eerste lente dagen van het jaar. Het werd 18 graden! We wandelden en zaten op het ‘terras’, we keken een docu en begonnen eindelijk aan het geboortekaartje.

Mijn dag begon al heel vroeg vandaag. De laatste nachtvoeding begon rond 06:00 uur. Met alle luiers en flesjes duurde deze tot half 8.

Na de voeding stond ik maar op en ben ik met Lotte naar beneden gegaan, dan kon Flo nog even slapen. Om 08:00 waren we allebei klaar met ons ontbijt. Ze viel gelijk in slaap. Gunstig voor mij, want dan kon ik hopelijk nog wat doen!

Ik bleef nog even met haar op me liggen om er zeker van te zijn dat ze echt goed sliep. Het lukte deze keer om haar daarna over te leggen naar het nestje. Dat lukt niet altijd, dan wordt ze weer wakker en begint het in slaap vallen weer opnieuw. Want vaak wil ze niet in haar nestje inslapen. Ik was dus blij dat het deze keer wel lukte. Koffie erbij en aan de shop gewerkt.

Rond 11:00 meldde ze zich weer voor de volgende voeding. Flo was inmiddels ook op en was ondertussen aan het trainen.

En daarna weer lekker knuffelen en in slaap vallen.

Ik begon aan een nieuwe serie: Firefly Lane. Vond ‘m wel oké.

Tussendoor lunchten we nog en maakten we ons klaar voor een wandeling. Het was hier 18 graden! Zonder jas naar buiten yessss.

We wilden al een tijdje naar de dieren lopen hier in de buurt. Normaal zijn er schapen en herten. Deze keer alleen schapen. Wat een floofy vacht!

Toevallig was Lotte net wakker toen we bij de schapen aan kwamen, dus we haalden haar even uit de kinderwagen om nieuwe vriendjes te maken.

Onderweg naar huis kwamen we langs mijn ouders en maakten we een pit stop voor een glaasje water. Wat was het warm! Mijn moeder was bezig aan een slaapzak voor Lotte en die was bijna af. Super leuk!

We wilden nog even genieten van de laatste uurtjes zon en wandelden richting huis.

We haalden wat te drinken op het plein. Flo had zin in een biertje maar dat werd een glühwein (er mocht blijkbaar geen bier geschonken worden). Beetje gek met 18 graden. Wel lekker om even buiten te zitten. Voelde een beetje als vakantie!

We brachten Lotte weer naar binnen en ik ging naar de supermarkt. Het werden burgers met curly fries vandaag, mjam!

Even spieken hoeveel we gelopen hadden vandaag. Hoe is meer dan 11000 stappen maar 64% van wat ik zou moeten bewegen!?

Lotte had honger en kreeg weer een flesje. Ondertussen maakte Flo de burgers klaar en aten we.

Na het eten keken we wat tv en begonnen we eindelijk aan het geboortekaartje.

Daarna keken we de docu The Impossible Route waarbij The Vegan Cyclist en Jeremiah Bishop de moeilijkste berg ter wereld omhoog fietsten in één dag. Ze beklommen de Mauna Kea vulkaan op Hawaii; 100 km en 4276 meter de hoogte in. Je kunt ‘m trouwens op Youtube kijken.

Onze supermarkt is altijd heel laat met nieuwe vegan dingen (of heeft ze helemaal niet). Ik was dus héél blij toen ik zag dat ze mijn lievelings Ben & Jerry’s eindelijk in het vegan hadden!

We knuffelden nog met Lotte en ik ging niet veel later naar bed. Kapot moe van de dag!

Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 thoughts on “a day in my life #3

    1. Ja maar dat is het net, het gewone dagelijkse leven dat voor jezelf niet zo interessant is, is juist leuk! Vind ik dan. Ik vind dat een van de leukste dingen om op blogs te lezen bij anderen, hoe zij leven, wat ze doen, wat ze kijken/lezen/eten… 🙂