#dekleinedingendiehetdoen

Omdat de dagen vaak nog steeds als één lange dag voelen vond ik het weer eens tijd om na te denken over alle fijne dingen in mijn leven. Als het druk en hectisch is en mijn leven vooral om de baby draait, dan vergeet ik dat nog wel eens. Een goed moment om weer op te schrijven waar ik allemaal blij om mag zijn.

Ik ben dankbaar voor…

→ Lotte die de meeste nachten al 5 uur aan een stuk kan slapen. Ik voel me daar enorm gezegend mee, want ik weet van genoeg mama’s dat dit absoluut geen vanzelfsprekendheid is!

→ De mooie dagen met zon! Het doet me zoveel goed dat het niet meer zo grauw en regenachtig is. Ik voel me dan gelijk een heel stuk opgewekter.

→ Elke keer als ik Lotte ‘s nachts wakker maak voor een voeding, dan ziet ze er zo vredig uit het moment net voordat ze haar ogen open doet <3

→ Ik ben enorm dankbaar voor Flo. Die er altijd voor me is. Hij is zo’n goede papa waar ik enorm blij mee ben!

→ Het ritme dat we nu gevonden hebben. De start van de dag gaat nu een stuk soepeler en dat vind ik heel fijn.

→ Weer kunnen wandelen. Ik ben zo ontzettend gelukkig dat het weer lukt om dit te doen. En dat het lukt om ook weer wat langer te wandelen dan alleen een blokje om. Ik neem mijn lijf en alles wat het kan nooit voor lief. Maar ik waardeer het na de bevalling wel weer extra hard. Wat is het fijn als alles het ‘gewoon’ doet.

→ Papieren bloemen maken. Sinds oktober heb ik helemaal niets meer gemaakt en ik ben enorm blij dat ik elke week een paar uurtjes weer in mijn kamertje kan zitten om ermee bezig te zijn. Het geeft me zoveel energie!

Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *