brievenbusgeluk

Het is tegenwoordig maar sip om je verjaardag te vieren, want er mag (bijna) niemand op bezoek komen en je kunt niet zoals vroeger ergens naartoe om een leuke dag te hebben. Cadeautjes kopen is ook al wat lastiger want alles is nu vooral online te koop.

Een kaartje sturen kan altijd (en is ook erg leuk!), maar hoe leuk is het om nog een extraatje mee te sturen!? Dat vraagt om wat meer creativiteit! Ik kwam een aantal dingen tegen die toch nog voor een leuk cadeautje zorgen, voor een verjaardag of om iemand gewoon zo mee te verrassen.

brievenbuskoekjes

Altijd leuk om te krijgen zijn brievenbuskoekjes! Je kunt zelf koekjes bakken en opsturen, of ze bestellen bij Zoeteke. Daar kun je ze zelfs in thema bestellen; moederdag en vaderdag, bedankt koekjes, na regen komt zonneschijn of een thema naar keuze.

brievenbus bloemen

Ook bloemen zijn tegenwoordig makkelijk door de brievenbus te bezorgen. Zo heeft BloomPost speciale brievenbuspakketjes met bloemen of droogbloemen. Ga je liever voor zaadjes zodat de ontvanger zelf in de tuin bezig kan zijn, dan kun je kiezen voor zaden pakketjes van Tuindreef.

thee pakket samenstellen

Je kunt zelf een thee pakket samenstellen bij bloeminjethee. Super leuk om cadeau te doen! Je kiest thee, een theebloem, een thee ei of filter en iets lekkers.

kartonnen hangers van studio ROOF

Studio ROOF heeft heel veel leuke hangers gemaakt van karton. Een aantal ervan passen door de brievenbus, zoals een roodborstje.

foto’s afdrukken

Laat foto’s drukken bij Klikkie in verschillende maten en laat ze meteen naar de ontvanger sturen. Leuk om iemand te verrassen met leuke herinneringen van jullie samen bijvoorbeeld. Mocht je dit kiezen, kijk dan even op deze site en gebruik mijn code (MGM-R494-74XE-JJU9), dan krijg je korting!

Heb jij wel eens een brievenbus cadeautje verstuurd? En welke van deze lijst lijkt jou het leukst om te sturen?

Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 thoughts on “brievenbusgeluk