uit de oude doos

De laatste tijd kijk ik steeds vaker door mijn oude foto’s heen. Als ik de foto’s een voor een nog eens allemaal goed bestudeer dwaal ik in mijn hoofd terug naar die tijd. Naar op het terras zitten met een biertje en uren kletsen met een vriendin, in de zon dansen op dat ene leuke festival en me onbezorgd voelen, het dagje strand met de hele bups.

Met de lockdown waar we nu al enige tijd in zitten is het heel fijn om weer even ergens anders te zijn, al is het maar even in mijn hoofd. Ik bedacht me daarom dat het wel leuk zou zijn om komende tijd terug te blikken op vroeger met foto’s uit de oude doos!

Dit keer reizen we terug naar 2010. Toen ik in Amsterdam woonde waar ik studeerde.

Vroeger, toen ik voor schoolopdrachten op de scanner ging liggen haha.

Toen ik in het weekend vaak in Trouw te vinden was.

De straat in Oud-West waarin ik een deel van mijn studententijd woonde, die ik nu nog wel eens mis.

Het kinderboek dat ik bij mijn ouders in de kast vond en mijn lievelings was in mijn kindertijd. Dat kun je ook wel aan de kaft zien ; ) We hadden de hele Disney serie!

De buurpoes die elke dag achter het raam zat. Waar ik op weg naar werk steeds even bij bleef staan en die ik Monsieur noemde.

Ik verhuisde dat jaar naar de andere kant van de stad. Naar de containers op Stavanger, waar ik tijdelijk in een kamer kon wonen.

dit vind je misschien ook leuk:  uit de oude doos #5

4 Comments

 1. Saskia 10 maart 2021

  Wat een leuke foto’s! Die boeken van Walt Disney heb ik hier ook nog heel wat van liggen. Bewaard voor Noa als hij ouder is 🙂

  Beantwoorden
 2. Angélica 11 maart 2021

  Zo leuk dit 😀
  Wat een nostalgie, heerlijk!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *