vindikleuk #1

Bewaar jij ook overal foto’s, recepten, blogs, video’s, illustraties en andere dingen die je later nog eens wil terugkijken, lezen, koken, maken, bestellen? Ik heb een whatsapp groep met mezelf (haha) en stuur regelmatig dingen naar mezelf om op een later tijdstip te bekijken, zodat ik het niet vergeet. Die appgroep zit zo vol met leuke dingen, dat ik het niet laten kan ze ook met jullie te delen! Hier komt deel 1.

Erin maakt elke week foto’s van de objecten in haar leven; my week in objects. Het zijn veelal ingezoomde details. Ik ben een fan van het alledaagse leven en de ‘gewone’ dingen en daar passen haar blogposts perfect bij.

Louis plaatst regelmatig polaroid foto’s van random dingen. Zijn account volg ik een tijdje en wat ik er zo leuk aan vind is dat je alleen zijn naam kent en het voor de rest een mysterie blijft waar hij woont, hoe oud hij is en hoe hij eruit ziet. Dat vind ik een van de leuke dingen aan Instagram, je kunt zelf een beeld van een persoon vormen aan de hand van foto’s. De foto’s zijn dromerig en polaroids zijn natuurlijk <3

Van het account van de in Berlijn wonende krullenbol Anna word ik altijd zo blij : ) Ze post elke dag een foto van haar kleurige outfit! Wil je meer over Berlijn, DIY en mode lezen, dan is haar blog ook aan te raden.

Studio TivoliVredenburg, ja van het muziekgebouw in Utrecht inderdaad, zijn een radiostation begonnen. 24 uur per dag (live) muziek vanuit de Tivoli, maar ook pop quizzes en debatten. Wanneer er geen live programmering is worden de uren gevuld met playlists. Hier kun je de hele agenda bekijken.

foto: Helga Stentzel

Kronkeling is een fotografie blog die ik graag volg. Je kunt er lezen over verschillende foto technieken, inspiratie opdoen en zelf aan de slag gaan ermee. Zo vond ik het blog maak een surrealistische foto met alledaagse dingen erg leuk! Ook de nieuwsbrief is de moeite waard om je voor aan te melden.

De illustraties van de Duitse Natascha (trudeiskrude) vind ik zo leuk! Ze post tegenwoordig bijna elke dag wel iets nieuws, dus leuk om te volgen : )

Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 thoughts on “vindikleuk #1