uit de oude doos #2

Deze keer reizen we terug naar 2011. Het jaar dat ik nog in Amsterdam woonde, stage liep bij Cordaan op de creatieve dagbesteding, na 2 en een half jaar mijn rapportage inleverde en afstudeerde en heel vaak naar de kringloop ging.

Dat jaar deed ik de opleiding Social Work en liep ik stage bij de creatieve dagbesteding van Cordaan. Eerst op de keramiek afdeling en later op de schrijfafdeling. Dat was het leukste wat er was!

Ik woonde tijdelijk in de container woningen op Stavanger, maar moest al op zoek naar iets nieuws. Studentenkamers waren toen al een ramp om te vinden!

Ik droeg veel mutsen en mijn oren waren nog wat minder groot opgerekt.

Na twee en een half jaar studeren leverde ik mijn eind rapportage in en studeerde ik af. Ik was zo blij dat ik klaar was met school en een diploma op zak had, na 3 studies!

Daarvoor moesten er vreugdedansjes gemaakt worden.

Ik ging heel vaak naar de kringloop. Er waren zoveel fijne in Amsterdam met altijd wel iets leuks. Ik was een verzameling camera’s begonnen.

En ik droeg veel kringloop kleding en was verliefd op deze jas.

Ook maakte ik veel foto’s, deze van mijn kat Siepie.

En ging ik vaak naar musea. Hier naar Boijmans van Beuningen in Rotterdam.

En bleken spring foto’s een ding te worden.

Ook paste ik een aantal weken op het huis van een kennis. En daar was de allerleukste poes ooit, Monster!

dit vind je misschien ook leuk:  uit de oude doos #6

2 Comments

  1. Liesbethblogt 17 maart 2021

    Ahhh die camera’s zo leuk! Ik heb een kleine verzameling die ik gebruik in mijn flatlays. Die blauwe camera vind ik bijzonder. O en Monster ook, geniale naam voor een kat. Leukleuk dit, ik ga volgende maand 10 jaar terug.

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *