2021 ∘ 11

Deze week kreeg ik een super leuk kraam pakketje opgestuurd van collega’s, ging ik stemmen en was ik gefrustreerd over de uitslag, probeerde ik een nieuwe vegan pizza, kreeg Lotje een radijs om op te eten, maakte ik nog eens een stempel en stond ik na lange tijd weer eens op de trampoline!

Leestijd: 5 minuten

🥲 Overall mood: oef
😓 Stress level: 3/10
❤️ Happiness: 7/10
⚡ Energie: 2/5
🥾 85339st / 43.70km
🎵 Radhiohead – In Rainbows From The Basement live set

De week begon rustig met op maandag op mijn gemakje kunnen douchen en daarna een half uurtje voor mezelf.

Van mijn collega’s had ik een super leuk kraampakketje gekregen. Daar zat ook deze bij in van Little Dutch. Hier hadden we ook al een wagenspanner van waar ik helemaal verliefd op ben, dus deze bij is een mooie aanvulling : D Die gaat Lotte helemaal geweldig vinden want hij heeft knisper vleugels, daar is ze nu fan van.

Ik trok deze week een van mijn nieuwe jurken aan. Deze is van Monki en ik vond het label en alles eraan zo leuk! Ik kan het altijd wel waarderen als een merk zelfs tot in de kleine details hun merk en huisstijl doorvoeren, zoals het Monki poppetje aan het kaartje.

Al weeeeken vroeg ik me iets af. Ik vond Lotte op een pop lijken die we vroeger hadden (het gezicht dan he haha) maar ik kwam er maar steeds niet op welke het was! Midden in de nacht, ik weet niet eens meer waarom ik het me precies herinnerde, viel me in dat het een glowworm was. Die vond ik vroeger zo leuk! Het gezicht was een soort glow in the dark, dan was het niet zo donker in de baby bedjes. Kent iemand ze nog?

De ouders van Flo waren er afgelopen zondag en die namen deze lekkere sappen mee.

Er werd ook gestemd! Ik deed wel drie keer een andere stemwijzer deze keer.

Tijdens een van de wandelingen deze week zagen we deze duiven in een tuin zitten. Ze vlogen weg toen ze ons zagen aankomen en gingen op het dak zitten. Ik maakte bijjjna de perfecte foto, als die rechter duif nou net iets meer naar rechts was gaan zitten.

We probeerden deze pizza uit, helemaal vegan! Ik zag ‘m nu voor het eerst in de supermarkt liggen. Hij was… mwah. Zonder kaas natuurlijk te verwachten dat hij minder sappig is dan de standaard pizza’s. Hij was wat aan de droge kant en de tomaat overheerste nogal.

Ik ging met dit kleine beertje weer naar de osteopaat. De behandeling van de vorige keer had nog niet zo heel veel gedaan, dus ik hoopte dat het deze keer wel wat ging doen en we weer terug zouden kunnen naar de normale melk. Even afwachten!

Een van de broeken die ik tweedehands van een vriendin kreeg had deze tekst erop ;’ D Ik zag het pas na drie keer dragen en pieste bijna in mijn broek van het lachen.

Lotje kreeg deze week nieuwe speeltjes. Ik was al een tijdje aan het azen op de radijs, die vond ik zo leuk! Hij was op veel plaatsen uitverkocht, maar kon ‘m uiteindelijk nog ergens vinden. Het is om op te bijten, maar je kunt het ook voor in bad gebruiken. Net zoals de boerenkool. De ring met blaadjes was ik ook meteen verliefd op, de kleuren vooral! De twee blauwe blaadjes zijn knisper en het gele blaadje heeft een heel cute belletje erin.

Oh ik was zo blij want Flo had een paar uurtjes eerder vrij genomen op vrijdag, dus ik kon weer eens een stempel maken. Joehoe! Ik maakte een dansend beertje.

Jaaaa, ook de trampoline eens naar boven gehaald en voor het eerst sinds héél lang weer eens er op gestaan. Springen mocht nog niet, pas vanaf week 12 weer. Dus het werd deze keer alleen wat zachtjes hupsen. Het was moeilijk om me in te houden haha, maar het is gelukt. Het was dus nog niet echt sporten, maar het hielp wel al om de lymfe in gang te zetten.

Met al dat wandelen met Lotte was het tijd voor nieuwe routes door het dorp.

Nu we zoveel met Lotte wandelden hadden we zowat elke route in een straal van 3 km rondom ons huis wel gehad en waren we echt toe aan iets nieuws. In het weekend besloten we een mini uitje te maken naar Maastricht. Wat was het fijn om even in een andere omgeving te zijn!

We haalden koffie en vegan chocoladetaart bij KOFFIE en aten het op in het park. Het enige wat nog miste was zon! Oh jongens wat deed het me goed om er even uit te zijn na het maandenlange binnen zitten…

Fijne dingen van de week

→ Huisbezichtiging nummer 4 werd gepland voor de week erop. Dit was het eerste huis waar ik helemaal verliefd op werd… op de foto’s ervan dan. Want het kan in het echt natuurlijk nog tegenvallen. Niet meteen in een dorp waar ik gelijk aan had gedacht om te wonen. Maar wie weet!

→ Ik keek de film Yes Day zondag en het was een perfecte weekend feel good familie film.

Dingen die ik gelezen, gezien & gehoord heb

→ Deze week kwam ik de bloemen tegen van de Russische Sasha Borscheva en ik was op slag verliefd! Ik heb nog niet kunnen ontdekken van welk materiaal ze gemaakt zijn, maar ik gok van klei. Echt heel erg mooi!

→ Ik kwam het artikel zo voer je betere gesprekken tegen wat gaat over betere vragen leren stellen. Filosoof en theatermaker Elke Wiss schreef er een boek over en vertelt dat we tegenwoordig snel in de advies en oplos modus springen, wat niet ten goede komt van een écht gesprek. Ik vond het een heel interessant artikel en ben ook benieuwd naar het boek!

→ Op Twitter kwam ik dit super grappige draadje tegen, over een moeder die besloot eens niets meer in het huishouden te doen. Ze liet de vaat, was en alle andere dingen liggen om te zien wat er zou gebeuren. Ik heb me rot gelachen!

→ Wow mijn Discover weekly van Spotify was deze week zo goed! Dat heb ik nog nooit gehad! Ik heb meestal maximaal drie leuke nummers tussen de hele lijst. Deze keer waren het er zeker vijftien! #hetzijndekleinedingen Je kunt mijn lijst waar ik alle nummers in verzamel hier vinden.

 

Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

7 thoughts on “2021 ∘ 11

    1. Die mousse of wat het was was zo lekker! Al maanden geen taart meer gehad en ik mis het taartjes eten met vriendinnen zo! Dat maakte ‘m natuurlijk nog tien keer lekkerder. Heb je in de tussentijd al een taartje gehaald? 😉

  1. Haha dat broekje van BESS, ik had zo’n pakje en zag die Burp Eat Shit Sleep ook pas na een paar keer dragen maar moest er ook hard om lachen 😀
    Die radijs wou ik ook maar die was ook telkens uitverkocht dus ik heb de kersen gekozen. En het stuk watermeloen heb ik cadeau gedaan aan een vriendin die bevallen was 🙂 Je berenstempel is super leuk trouwens! ^^
    En die bloemen, kan het vilt zijn?