uit de oude doos #4

In 2013 verfde ik mijn haar in een felle kleur, ging de schoonheidssalon failliet en zat ik zonder werk, verhuisde ik terug naar Limburg en woonde ik tijdelijk bij mijn ouders. Een jaar met veel veranderingen!

In 2013 woonde ik nog steeds in Leiden en was ik met lekker weer vaak in het park.

Daar werden bloemenkransjes gemaakt : D

Met een vriendin maakten we wel eens decor en aankleding voor feestjes. Ik weet dit moment nog zo goed. Toen liepen we beiden met heel veel ballonnen door Amsterdam met windkracht 6 ofzo!

Mijn ouders kwamen op bezoek vanuit Limburg en dan werd er gezellig ontbeten.

In de weekenden was ik vaak in Amsterdam te vinden en ging ik met vriendinnen uit.

Dat jaar was ik mijn blonde haar helemaal zat en verfde het knalrood.

En ik werkte ook nog steeds in de schoonheidssalon, waar we regelmatig op cursus gingen.

In de zomer verhuisde ik terug naar Limburg. De schoonheidssalon was failliet en ik werd ontslagen. En mijn relatie ging uit… een goed moment dus om terug te gaan! Totdat ik een eigen huisje had woonde ik tijdelijk bij mijn ouders, in de oude kamer van mijn zusje.

Ik ging met een vriendin naar Welcome to the Village festival in Leeuwarden. De camping was in een soort natuurgebied, we waren overal omringd door groen en bomen. En het festival terrein was zo’n 3 km lopen, waardoor je elke keer een wandeling maakte door het mooie gebied. Het was fijn om nog een laatste keer naar een festival te gaan samen en zo een soort van afscheid te nemen van alle tijd die we samen waren in Amsterdam! Dat zou nu allemaal anders worden, helaas…

dit vind je misschien ook leuk:  uit de oude doos #6

Weer in het Zuiden wonen betekende ook weer dichtbij Maastricht wonen. Dat heb ik altijd een fijne stad gevonden.

Weer dichtbij de natuur wonen beviel me heel goed! Wat had ik dat gemist na al die jaren in de stad. Ik ging vaker wandelen en kwam op de mooiste plekken.

En biertjes drinken bij Het Hijgend Hert na het wandelen was ook favoriet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *