uit de oude doos #5

In 2014 verhuisde ik naar Maastricht en knapte ik mijn nieuwe appartement op, was ik oppasmama, deed ik vrijwilligerswerk en begon ik met vegan eten.

De grootste highlight van het jaar: yesss, ik had eindelijk een huisje gevonden. In Maastricht!

Er moest enorm veel geklust worden, want de vorige bewoners hadden het echt erbarmelijk achtergelaten… Twee weken schilderen en opknappen. Maar het was zo fijn om een eigen plekje weer te hebben!

Was uiteindelijk wel heel blij met het resultaat!

Ook een van de hightlights was oppasmama worden van deze cutie! Ik had me aangemeld bij adopteer een hond en kreeg 2 maanden kleine Diva op bezoek totdat ze een forever home had gevonden. Ze woonde hiervoor bij mensen in de tuin, het hele jaar door (dus ook in de koude winters) en kreeg geen aandacht. Waarom je dan een hond neemt is mij een raadsel…

We deden allemaal leuke dingen samen. We gingen op bezoek bij vrienden, naar markten en kleine festivals, met de bus naar mijn ouders en naar het stadspark. Vond ze allemaal heel erg leuk!

En soms at ze mijn schoenen op! 

Kijk hoe schattig <3

Het was heel fijn om dit voor haar te kunnen doen, en als snel vond ze dan ook een fijn huisje om te wonen <3 Afscheid nemen was eeeecht niet leuk : (

Ik had sinds de verhuizing nog geen baan en was hard op zoek. In de tussentijd begon ik als vrijwilliger bij Steunpunt Mantelzorg. Daar was ik 2 (en soms ook 3) dagen in de week telefoniste.

dit vind je misschien ook leuk:  uit de oude doos #6

Er was ook een jongeren afdeling voor kinderen met zieke ouders. Eens in de zoveel tijd gingen ze op een leuk uitstapje en af en toe mocht ik mee. Zo ben ik een keer mee geweest toen ze djembe les kregen.

Dit was ook het jaar dat ik begon met gezonder eten. Ik at al geen vlees, maar wilde wat meer plantaardig eten. Helemaal vegan was ik nog niet, maar ik maakte al wat stapjes die kant op.

En toen was ik ook nog een enorme bofkont, want ik won een slowjuicer! Daar heb ik toen zoveel drankjes mee gemaakt.

Het was ook een van de laatste keren dat ik mijn haar verfde. Ik gooide er henna overheen en heb het toen laten uitgroeien zodat ik niet meer zou hoeven verven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *