nieuwe serie: pebbles

Vandaag had ik een mega productieve middag! Ik stempelde weer eens een nieuwe serie. Vorig jaar zomer waren we aan de Kochel See en daar maakte iemand van die stenen torentjes. Ken je ze? Ik moest er opeens aan denken en maakte deze nieuwe serie, pebbles.

Ze gaan binnenkort naar de Pakje Kunst automaten in Maastricht en Heerlen!

Wil je ook een print, laat het met weten! Omdat deze werkjes exclusief voor de automaat zijn, kan ik er wel een op groter formaat voor je maken. Je krijgt dan een aangepast werk speciaal voor jou, want elk stuk is uniek : )

dit vind je misschien ook leuk:  wintergloed

2 Comments

  1. Irene 25 april 2021

    Oeeeh ik vind dit super tof! Ik wil er eigenlijk wel een. Ik zal je een mail sturen!

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *