een pebble aan je muur?

Ik heb een heleboel pebbles geprint waarvan vijf stuks met brons. Dat glinstert zo mooi in het licht! Omdat ik zoveel printjes heb dacht ik dat het wel leuk zou zijn om iemand die ze leuk vindt een plezier te doen met een exemplaar.

Hier zie je het brons goed!

Je kunt mee doen door een comment achter te laten bij dit bericht. Aan het einde van de week stop ik alle namen in een generator en degene die daar uit komt mag een printje van bovenstaande foto uitkiezen.

Edit op 10 mei: Ageeth heeft gewonnen! Gefeliciteerd!

dit vind je misschien ook leuk:  nieuwe serie: vogels

10 Comments

 1. Wendy 4 mei 2021

  Wauw, mooi! Daar wil ik er wel eentje van hebben. 😀

  Beantwoorden
 2. Dymphna 4 mei 2021

  Wat een mooiers! Houd van die subtiele shiiine :).

  Beantwoorden
 3. Ageeth Mooij 4 mei 2021

  Ik doe ook graag mee! Zo mooi wat je maakt!

  Beantwoorden
 4. Lorain 4 mei 2021

  Echt een prachtige serie dit, heel bijzonder effect ook met dat brons. Ik zou er graag eentje aan de muur hebben hangen dus ik doe mee <3

  Beantwoorden
 5. Kiki 7 mei 2021

  Heel mooi Luus! Ik doe ook mee :)<3

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *