q&a

Het is alweer een tijdje geleden dat ik vragen over mezelf heb beantwoord. Ik vond het wel weer eens leuk om dat opnieuw te doen! Wie weet doe ik het elk jaar vanaf nu. Maar daar heb ik natuurlijk wel jullie vragen voor nodig!

De laatste keer dat ik erover schreef was vorig jaar april. De vragen stonden in het teken van March Meet the Maker en gingen vooral over hoe ik creatief bezig ben. Je kunt ze hier teruglezen.

Om vragen te beantwoorden heb ik natuurlijk wel vragen nodig, dus daar komen jullie! Wat heb je altijd willen weten? Of wat zie je wel eens op mijn blog of Instagram waar je een vraag over hebt? Nu is je kans om die vraag te stellen. Ik kan niet zien wie hem stuurt, dus leef je vooral uit met je vragen ; ) Ze mogen over mijn creatieve dingen gaan, ze mogen ook persoonlijk zijn. Dat is aan jou!

     

    Comments

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *