2021 ∘ 18

Ahhh wat was het ook deze week weer een fijne! Ik maakte allemaal pebbles printjes voor mensen, werd heel blij van een nieuwe oude gezichtsreiniger en kon voor het eerst sinds lange tijd weer voluit trampoline springen. Ook werd ik verliefd op mijn nieuwe haarbanden, ging Lotje voor het eerst bij opa en oma een middagje oefenen en vierden we zondag mijn eerste Moederdag.

Leestijd: 8 minuten

🥰 Overall mood: heel blij
😓 Stress level: 0/10
❤️ Happiness: 9/10
⚡ Energie: 4/5
🥾 107398st / 59.84km
🎵 Jonquil – Parasol

Maandag

Ik ging vandaag verder met het tweede seizoen van The Circle USA. Zo spannend wie gaat winnen! Kan niet wachten op de finale woensdag!

Lotte zat weer in een groeispurt, dus veel op mama en papa slapen. Ze lag er vandaag lekker uitgebreid bij en nam mijn hele bovenlijf van links naar rechts in beslag haha. Vraag me af hoe je zo lekker kunt slapen :’ ) Ik kan de groeispurten tegenwoordig een stuk beter aan, dat is zo fijn! Het voelt niet meer zo compleet overwhelming.

Dinsdag

De dag begon met het langste overdag slaapje ooit. Dit moet ik even noemen in mijn weekoverzicht want het is echt een unicum dat dit gelukt is haha! Ze sliep van 08:00 tot 11:00 woahhh! Overdag slaapt ze in de kinderwagen in de woonkamer. Het bovenstuk ligt op de bank en ik zit aan de andere kant van de bank met mijn laptop of kijk een serie, voor zo lang het goed gaat (meestal nooit langer dan 30 minuten aan één stuk, en dan is het ook altijd moeilijk om haar weer in slaap te krijgen). Maar nu lijkt het of ik de geheime formule ontdekt heb haha. Althans, vandaag dan… want wie weet hoe lang het goed blijft gaan. De truc was naast haar blijven zitten, de Rockit niet uit laten gaan, de speen gelijk weer indoen als deze eruit gevallen was en soms haar handjes vasthouden als ze weer als een windmolen door de wagen heen gingen.

Pff wat waaide het hard vandaag! We hebben alleen een klein winkelrondje gedaan aan het einde van de dag en zijn verder binnen gebleven.

In de avond lag Lotje er niet al te laat in en kon ik na het avondeten nog wat printjes maken. Vijf gingen er de deur uit in deze mooie kleurencombi!

Hier kwam ik dus per ongeluk achter vandaag. Jullie wisten dat zeker wel he? ; ) #okeikvoelmeoud

Woensdag

Een week lang gebruikte ik nu iets anders voor mijn gezicht, Ultrabland. Het is de eerste keer dat ik zó hard terug ben gekomen van mijn mening over een product. Eerlijk, ik was al die jaren dat ik Lush kende nooit fan van Ultrabland en gebruikte voor mijn gezicht elke dag Aqua Marina. Jarenlang en met veel tevredenheid. En toen kwam Corona, kon ik een tijd lang niet meer naar de winkel en ging mijn laatste potje Aqua Marina op. Ik had nog een ouder potje Ultrabland achter in de kast staan, maar één keer gebruikt. Ik dacht tja.. dan moet het maar. Na een week gebruiken moet ik mijn mening nu toch echt bijstellen. Ultrabland, ik heb je nooit de kans gegeven die je eigenlijk verdiende! Ik ben nu zo’n fan en kan niet meer zonder je! Mijn huid heeft er zoveel baat bij. Geen droogheid en onzuiverheden en ze voelt zo gevoed. Heb jij dat ook wel eens met een product gehad?

Vandaag had ik ook tijd om mijn briefje dingen die ik gelezen, gezien & gehoord heb te versturen. Hier kun je je aanmelden ervoor. En stuur ‘m vooral ook door naar mensen die het kunnen waarderen!

Nog iemand de finale van The Circle USA gekeken? Ik had de winnaar wel verwacht, maar vond het alsnog leuk om te kijken. Het is hem/haar zo gegund! Ik heb maar zelden bij reality shows dat ik echt meeleef met kandidaten, maar bij dit programma had ik het beide seizoenen. Ik vind het heerlijke no brain tv. Love it!

Vandaag had ik mijn ‘kerstboom’ aan. Zo noemt Flo mijn jurk altijd haha. Hij is oversized en groen en doet mij ook wel een beetje aan een kerstboom denken haha. Ook kwam nieuwe inkt binnen. Kan niet wachten om het uit te proberen! Er komen vast nog meer varianten van de pebbles aan.

Kijkkk wat een blaadjes opeens! Wat een verschil met vorige week. En de zon viel zo mooi erop <3

Onderweg zagen we overal heel veel takken liggen en deze mooie boom heeft de storm niet overleefd : (

Donderdag

Another day another printjes legging.

Dagelijkse wandelfoto. Dit vind ik zo’n gezellig stukje.

Goed vasthouden tijdens het eten. Hoe kunnen die kleine handjes al zo’n houdgreep hebben :’ ) Bijna niet los te krijgen soms. En ik was nog niet helemaal wakker want ik had bijna uit de verkeerde gedronken… Goeiemorgen!

Heb jij wel eens iets gekocht in een Instagram advertentie? Ik ben er altijd een beetje huiverig voor. Maar deze week had ik een zwak moment en was het wel raak. Ik liet me voor het eerst verleiden en bestelde deze haarbanden bij Brovari. Zo blij mee!

En de postbode bracht een kaartje. Dat had ik niet verwacht! Een vriendin schreef ‘m zomaar om me een fijne eerste moederdag te wensen. Ahw m’n hartje, zo lief!

In de avond stond ik op de trampoline, en deze keer zonder heel voorzichtig te doen. Ik hield het met mijn conditie van 0 zo’n 12 minuten vol en vroeg me heel erg af hoe ik dat voorheen deed?! Ik maak er altijd een feestje van en luister naar live sets. Een van mijn favo trampoline spring sets is het concert van Weval op Nuit Sonores. Dat luister ik al jaren als ik trampoline spring en ik krijg er altijd mega veel energie van. Vroeger hield ik het de hele set vol, EEN UUR. Hoe dan? : D Eens kijken hoe lang het duurt voordat ik dat weer kan volhouden. Ik had deze keer weer echt last van die ‘eerste keer springen dingen’, hoofdpijn dus. Maar daar wen ik altijd snel aan. Oh man het deed me zo’n goed om weer voluit te kunnen springen!

Vrijdag

In de ochtend kroop ik eens mee onder de babygym want ik wilde wel eens zien wat Lotte elke keer ziet haha : D Ik snap nu wel waarom ze hier een half uur aan elkaar om kan lachen en schattige geluidjes kan maken!

Er was zelfs nog tijd om wat te lezen, yeahhh. Ik lees nu trouwens Druks van Francien Regelink.

Weekend

Op zaterdag ging Lotte voor het eerst een paar uurtjes bij opa en oma oefenen. Ik start namelijk in juni weer met werken en opa en oma passen dan een keer in de week op. Ze vonden het een goed idee om nu alvast eens een keer op te passen zodat iedereen goed voorbereid is! Flo en ik hadden een paar uurtjes voor onszelf!

Ik vulde mijn tijd door eerst even snel te poetsen en daarna een rondje winkels in het dorp. Dat had ik al een tijd niet gedaan, dus ik kwam thuis met veel te veel. Ik kon het pyjamatje niet laten liggen want kijk dat printje! <3

Bij Zeeman hadden ze ginkgo inpakpapier <3

En natuurlijk zat ik ook in mijn kamer weer wat nieuwe stempels te maken. Dit keer met een album van Kiasmos op, dan kan ik helemaal wegdromen in mijn hyperfocus en ga ik als een speer! Ik probeerde de nieuwe gouden inkt uit. Heel blij mee!

Het lijken net bietjes he? Haha.

Bohh trouwens iets geks, misschien hebben andere mama’s en papa’s dat ook? Ik dacht dus echt af en toe dat ik Lotte hoorde huilen, terwijl ze er niet eens was :’ ) Hoe sterk je dan geprogrammeerd bent om daar op te letten, zelfs onbewust. Heftig!

Zondagochtend werd ik verrast door Flo en Lotte. Ze hadden een pannenkoeken ontbijtje gemaakt voor Moederdag <3 Dat rode streepje daar onderin heeft Lotte gemaakt hahaha.

Wow wat was het om 9 in de ochtend al lekker warm! Het zou de eerste echt warme dag van het jaar gaan worden, zo’n 25 graden! Na het ontbijt wandelden we een rondje en het was heerlijk hoe rustig het overal was.

We liepen langs een van mijn favoriete huisjes waar de boom nog in bloei stond.

Thuis werd er geslapen en gespeeld in de baby gym. Op dit moment is het kleine leeuwtje favoriet! En in de middag vierden we Moederdag met een brunch met allemaal lekkers (aardbeienvlaai <3).

Dingen die ik gelezen, gezien & gehoord heb

→ Deze alfabet en nummer serie kwam ik tegen bij jjpasanen. Zo mooi gemaakt, het lijkt op verf in water! Ook leuk om even rond te snuffelen is #36daysoftype. Daar vind je nog veel meer letters!

→ Zin om te lachen? Dan zeker even deze foto serie bekijken! Passive agressive berichten van mensen die het helemaal zat zijn haha. Stel je even voor dat je buurman of vrouw dit opgehangen heeft :’ )

→ Wow dit is bizar… een gigantische flat in Rusland. Het lijkt wel een kleine stad! De flat heeft 25 verdiepingen, 35 ingangen en er wonen zo’n 7000 mensen. De helft van de woningen krijgt geen eens zon… stel je eens voor dat je daar woont!

→ Nog een hele fijne account om te volgen: The Wild Wood Moth. Alice woont in de UK aan de Westkust en maakt de meest prachtige foto’s van haar omgeving. Om bij weg te dromen toch? : D

→ Kijk wat mooi, deze stoepchirurg vult gaten op in stoepen met mooie steentjes. Dat maakt de wereld net een beetje mooier.

→ Socialist souvenirs! Licht schakelaars uit de Sovjet, en meer oude dingen.

→ Hoe gaaf is dit kleurrijke dorpje in Hormuz, Iran?

Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

8 thoughts on “2021 ∘ 18

 1. Woah Ginkgo papier bij de Zeeman? Die ga ik vandaag ook meteen halen, helemaal on brand 😀
  En ik gebruik Ultrabland al jaaaaaren maar eigenlijk alleen als make-up remover. Ik heb het in de winter ook wel gebruikt als facewash en gezien mijn gezicht de laatste tijd weer droog is… misschien weer eens gaan doen 🙂 Fijn spul he?
  Ziet er uit als een fijne week ja! En die foto met die bloesem en dat bakstenen huisje <3 Heerlijk!

 2. Die passief agressieve berichten zijn heerlijk. Soms mis ik mijn oude flat, waar een prikbord hing. Gelukkig was het meestal niet zo passief agressief, maar ik kan er altijd zo van genieten die burenberichtjes. Wat een leuke kaartjes heb je gemaakt. Tof met die goudkleur!

  1. Haha ja heerlijk he! Ik ben sowieso fan van briefjes. Kan ook echt genieten van die handgeschreven briefjes op het prikbord in de supermarkt. Daar zitten soms ook echt pareltjes tussen!
   En dankje! <3

 3. Ik ben hier veel te laat (iets met blogjes lezen op mijn laptop én vaste pc en dan mijn laptop een tijd niet meer open doen).
  Die slaapjes zijn tegenwoordig bij ons ook weer kort (30 minuten) en héél soms wat langer. Het helpt inderdaad om meteen het tutje terug te stoppen of eventjes te sussen maar de baby slaapt in zijn bedje boven dus tegen dat we boven zijn is hij al echt wakker vaak. Soms als ik hem in mijn armen neem slaapt hij nog wel eventjes.
  Die haarbanden vind ik super tof en ze staan je ook mooi.

  1. No worries 🙂 Ik ken het ja. Ik lees alle blogs op Bloglovin’ en dan maak ik er soms een open maar kan ik niet meteen lezen. Dan is hij in mijn feed alweer weg omdat hij het wel als gelezen opslaat. Zo mis ik soms ook wel eens wat!
   Hier dus ook 30 minuten overdag en af en toe lukt het haar om dan nog een ronde van 30 min door te slapen, maar eigenlijk bijna nooit. Dus dan wordt er maar gewandeld, dan lukt het bijna altijd wel. Oh ja als hij niet dichtbij slaapt dan gaat dan inderdaad niet lukken. Vervelend he dat ze echt binnen 2 seconden al helemaal uit hun slaap zijn dan!
   Dankje! 🙂 <3