lomo’s van de laatste tijd

Lomografie is het zonder na te denken fotograferen met een analoge camera: ‘don’t think, just shoot’.

Aangezien ik nu best wel veel lomo’s aan het maken ben, leek het me wel leuk om eens in de zoveel tijd een fotodump te doen. Ik zoek elke keer één camera uit waar ik een hele dag foto’s mee schiet, en deze keer was dat de Actionsampler. Dit is een camera met vier lenzen die twee aan twee boven elkaar staan. Daar krijg je grappige effecten mee!

De Actionsampler is leuk om vier verschillende plaatjes mee te schieten, maar ook extra leuk om bewegende dingen in actie mee te fotograferen (ja de naam zegt het al haha). Ik heb het nu nog niet veel gedaan, maar dat gaat vast nog komen.

Zoals ik in mijn vorige post digitaal analoog fotograferen al schreef maak ik de foto’s nu met de app NOMO. In de app heb je verschillende lomo camera’s tot je beschikking. Het zijn dus geen echte analoge foto’s, dat is wel jammer. En ook een beetje valsspelen ; ) Maar, zo kun je wel oefenen met compositie en dat soort dingen. En het is heel erg leuk om te doen!

de gouden lamp

monstera

een deel van mijn LUSH parfum collectie

onze nanoleaf

regenachtig dorpje

regen

nog meer regen

de whiskey fles

Lotte ligt net in bed en ik sluip van de trap af

Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 thoughts on “lomo’s van de laatste tijd

  1. Ha zo leuk om te zien! Ik heb de app al een tijdje op mijn telefoon staan blijkbaar :’) (zag ik toen ik ‘m ging downloaden, haha) maar nog nooit gebruikt. Ik ga ‘m eens uittesten!