day zero project #6

Eigenlijk ben ik er op dit moment niet zo heel veel mee bezig, maar toch heb ik weer een aantal dingen kunnen afstrepen. Van de liedjes die ik aan mijn playlist toevoegde maakte ik deze keer een Duitse editie, ook ondersteunde ik weer een artiest op Etsy, deed ik een random act of kindness, begon ik een verzameling brievenbussen en begon ik met trampoline springen.

Leestijd: 2 minuten

006. Voeg elke maand 3 nummers toe aan de ⚡️ playlist (8/33).

Dit is alweer de achtste maand dat ik nummers toevoeg. Hier de Duitse editie:

Thees Ulmann – Junkies und Scientologen / Jupiter Jones – Still / Kettcar – Sommer ’89 / Enno Bunger – Konfetti / Tomte – Die Schönheit Der Chance

008. Ondersteun een kunstenaar en koop iets op Etsy.

Misschien heb je het al voorbij zien komen! Ik kocht een teething necklace voor Lotte, maar vond hem zelf ook wel heel erg leuk als gewone ketting. Als ze straks tandjes krijgt kan ze er op bijten om de pijn te verlichten.

012. Begin met een nieuwe ontspannende (lockdown) hobby. 

Deze is ongemerkt ertussen gekomen. Foto’s maken deed ik al heel graag, maar sinds ik de app NOMO heb gevonden maak ik écht veel foto’s. Ik vind het zo leuk om te doen!

032. Doe drie keer een random act of kindness (1/3).

Yes, ik had al een hele tijd zin om dit te doen! Zomaar iemand blij maken met iets. Deze maand is dat gelukt, want ik heb iemand een van mijn prints gestuurd. Gewoon omdat ik daar zin in had. Dat was erg leuk om te doen!

035. Begin weer met trampoline springen.

Ook deze is gelukt, maar ik heb het helaas maar een aantal keer kunnen doen want… mijn teen is gebroken. Echt balen! Ik kan er dus pas weer mee doorgaan als dat goed geheeld is. En dat duurt nog wel een paar weken.

047. Begin een verzameling deuren of brievenbussen. 

Ook hier heb ik een begin mee gemaakt. Elke keer als ik ging wandelen lette ik op de brievenbussen die ik tegenkwam. Van de leuke of gekke exemplaren maakte ik foto’s en die ga ik vanaf nu verzamelen. Ooit komt er dus een grote post met alle brievenbussen!

051. Maak elke maand minstens één ‘mijn dag in 4 foto’s’ (4/18)

Afgelopen tijd heb ik er weer regelmatig gemaakt. Deze is van 18 mei: the bear is in the details, mijn lievelingsplant begint te bloeien, mooi paadje en hoi!

069. Ga 5x dieren kijken – bijv dierentuin/kinderboerderij/alpaca farm (1/5).

In februari maakten we een wandeling naar de schaapjes. Toevallig was Lotte net wakker, dus we konden haar even uit de kinderwagen halen en de schapen laten zien. Haar eerste keer diertjes kijken : )

093. Maak samen een Vaderdag cadeautje voor Flo. 

Dit jaar hebben we Vaderdag gevierd op de Duitse datum, en dat was vorige week. Ik maakte samen met Lotje een tekening met rode hartjes en die kreeg papa. Super cute! Ik heb er helaas geen foto van gemaakt…

Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 thoughts on “day zero project #6

  1. Ai, wel vervelend van uw teen he! Heb dat ook eens aan de hand gehad. Ik liep toen nog 3 dagen rond om daarna pas te beseffen van oei die wordt wel heel blauw :p broken it is.

    En leeuuke foto met de schaapjes! Kan me voorstellen dat dat ff een cool momentje was 🙂

    1. Ja echt balen! Al ben ik blij dat ik wel nog soort van kan lopen als ik het gewicht op de zijkant van mijn voet plaats. Dat scheelt toch alweer! Haha oeps, soms kun je er echt lang mee doorlopen ja. Wel alles goed geheeld?