filmrolletje #1

Het eerste filmrolletje is ontwikkeld! Wat waren dat drie lange dagen wachten haha, stuk ongeduld dat ik ben. Ik was zo benieuwd naar het resultaat! Er zijn er een aantal goed gelukt maar er zitten er ook wat bij die niet zo tof zijn. Maar dat hoort er juist bij.

Leestijd: 2 minuten

Van alle disposable camera apps die ik nu geprobeerd heb vind ik deze nog het meest ‘echt’. De wachttijd, de kleuren en de kwaliteit komen goed overeen. Het gevoel vond ik wel hetzelfde als bij een echte wegwerp. Ik blijf dus nog even door fotograferen ermee, want ik vind het super leuk om te doen!

Overigens heb ik wel een foutje in de app ontdekt. Toen mijn rolletje vol was en ontwikkeld werd moest ik 12 uur wachten totdat ik een nieuw rolletje kreeg. Om dat nieuwe rolletje te kunnen gebruiken moet je eerst een advertentie kijken. Ik klikte op kijk advertentie, maar vervolgens komt er geen. Met als resultaat dat je dus nooit meer een nieuw rolletje kunt gebruiken. Ik heb het opgelost door de app van mijn telefoon te gooien en er opnieuw op te zetten. Dat is natuurlijk niet zo heel handig als je dat altijd moet doen. Dus ik hoop dat de ontwikkelaars mijn feedback lezen en er iets mee doen! Ik vind het namelijk wel echt een hele toffe app!

Oh en super leuk om te zien dat al een aantal blog lezers ook mee aan de slag zijn, benieuwd naar jullie foto’s! : D

Een paar dagen voordat ik mijn teen brak. Dat lijkt alweer een eeuwigheid geleden. Hoe snel je aan dat strompelen went!

Selfies met een disposable waarbij je geen idee hebt of je wel goed richt. Leuk als het dan toch enigszins lukt!

Dit was een van de pauze wandelingen. Het was blijkbaar nog goed weer toen, in t-shirt!

We bestelden een nieuwe lamp voor in de slaapkamer. Hij geeft mooi zacht licht. Van de Zweedse vrienden.

Een stukje van het uitzicht in onze achtertuin. Het dorp hier, of althans de oude kern, is heel vreemd gebouwd. Ons huis loopt ook in een soort hoek rondom het huis van de buren. Er is na de eerste jaren veel bijgebouwd en dat is wat provisorisch gedaan. Dat geeft dus een grappig uitzicht.

Hoi, daar ben ik!

Ik geloof dat ik met deze foto’s vooral het rolletje vol wilde hebben omdat ik heel erg benieuwd was naar de kwaliteit van de foto’s. Ze zijn dus wel heel erg random haha.

Hmhm, ja deze dus ook zo een.

Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 thoughts on “filmrolletje #1

  1. Zo tof! Van welke app was dit nu weer?
    Wel grappig van die huizen, wij hebben hier ook zo’n straat waar de huizen praktisch tegen elkaar gebouwd staan. Ik zag laatst zelfs dat mensen een raam hadden aan de zijkant en 30 cm verder stond het volgende huis al. Mooi uitzicht, haha :p

    1. Gudak lite! Haha dat is prachtig uitzicht inderdaad. Dan moet ik altijd denken aan de airbnb waar we eens waren in Gent. Daar hadden we voor prachtig uitzicht en achter keken we met een groot raam uit op een muur die ook zo’n meter van het raam af was 😀

  2. Cool! En herkenbaar ja die vreemde bebouwing. Achter ons appartement komt ge zo ook de vreemdste dingen tegen :p vanvoor ziet het er allemaal mooi, netjes en verzorgd uit (en gelijke stijl ook) maar vanachter waar alle tuinen en terrasjes samenkomen is dat heel wat anders :p

    Ik vind dat best cool want zo’n dingen krijg je alleen te zien als je zelf iemand kent of er zelf woont :p