vijf random dingen over mij

Ik had spontaan zin om een vijf random dingen over mij post te maken. Het zijn echt hele random dingen geworden die me nu toevallig te binnen schoten. Wie weet post ik wel vaker iets!

Leestijd: 3 minuten

mijn vijf random dingen van de afgelopen tijd

🌱 Ik kan echt veel te veel nadenken over hoeveel uitroeptekens ik gebruik als ik schrijf of typ. Misschien gebruik ik ze soms wat te veel, maar alleen punten gebruiken werkt niet zo want dan vind ik het allemaal zo flets klinken. Dat past niet bij mij, want ik ben graag enthousiast! : D

🌱 Als één ding mijn dag kan verpesten, dan is het wel als ik niet kan douchen in de ochtend. Wanneer ik op sta douche ik het liefst meteen voordat ik andere dingen doe. Ik doe ook graag 2 uur over douchen, aankleden en eten zodat ik alles op m’n gemakje kan doen. En daar sta ik ook graag al heel vroeg voor op. Ook om 6 uur als het moet. Als je ergens met me naartoe wil en je zit me te haasten, dan kun je een slecht humeur terug verwachten ; ) Ik hou sowieso echt helemaal niet van haasten. Er wordt in de familie nog regelmatig een klein Luusje ge-quote; wanneer ik met opa na de pauze weer naar de basisschool terug liep en we wat te laat waren en opa wilde haasten, dan zei ik ‘ik ren voor niemand’. Het zat er al vroeg in hahaha!

🌱 Ik heb heel veel energie maar ook weer niet. Het gaat er vooral om hoe ik mijn energie elke dag gebruik. Ik merk duidelijk verschil in dagen. Als ik op kantoor werk en de hele dag stil zit, dan wordt ik extreem loom, inspiratieloos en gaat zelfs mijn lichaam pijn doen. Op een stoel zitten de hele dag is voor mij een hele grote uitdaging dus. Als ik de hele dag door wat kan bewegen, of beter nog, het zitten en bewegen kan afwisselen, dan ben ik blij! Heb ik mijn energie aan het einde van de dag niet voldoende opgemaakt of teveel opgemaakt, dan ga ik dat na een tijdje merken aan mijn lichaam en mijn humeur.

🌱 Anderen zeggen vaak over mij ‘jij bent altijd met zoveel dingen bezig, hoe doe je dat toch?’ Ik heb vaak weer een nieuwe hobby gevonden die ik wil proberen of begin aan het duizendste project. Stilzitten en geen nieuwe dingen proberen zijn niet voor mij weggelegd. Daar zou ik echt ongelukkig van worden. Ik hou ervan om steeds iets nieuws te doen. Ik ben dus niet zo iemand die eerst nadenkt en alles uitpluist voordat ik ergens aan begin. Nee, ik zie of bedenk iets en dan ben ik er al mee bezig. Hoe het uitpakt zie ik dan later wel.

🌱 Ik kan best wel impulsief zijn en dat komt terug in verschillende dingen. Zo vind ik het bijvoorbeeld best wel moeilijk om niet door mensen heen te praten (niet zo’n fijne eigenschap, I know, maar dat komt omdat ik dan zo enthousiast ben). Ik denk ook niet al te veel na bij het maken van een beslissing, want ik doe dat met mijn onderbuikgevoel en wil geen dagen nadenken over iets.

Het lijkt me leuk lezers of andere bloggers ook wat beter te leren kennen. Dus als je zin hebt, doe je ook mee op je eigen blog? Of als je er geen hebt, plaats het in de comments?

Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

10 thoughts on “vijf random dingen over mij

  1. Okay vijf random feitjes van mij:

   * Ik ben helemaal gek op zeep en parfum. Ik vind niets zo lekker als een frisgewassen bed en daar helemaal rozig gaan in liggen na een bad met heerlijk badschuim en helemaal verzorgd incl. haren wassen/nagels knippen, epileren/scheren er in gaan liggen. Het aaahhh gevoel van alles fris is zo heerlijk. Er gaat ook geen dag voorbij dat ik in de ochtend of als ik naar een afspraak ga een vleugje parfum op doe. Parfum krijg ik altijd kadoo met feestdag van mijn moeder.

   * Ik vond de kleur rood altijd heel erg agressief en niet fijn. Van mijn vriend is het zijn favoriete kleur en nadat hij mij een rood jurkje en nagellak kadoo deed, draag ik veel meer rode kleding. Heb ik rood geverfd haar. Rode lipstick op. Vaak rode nagellak en een rood telefoonhoesje. en 2 rode winterjassen.

   * Ik ben goed in hele leuke merken en kleding vinden in kringlopen, online of tweedehands voor enorm weinig. Daardoor heb ik best veel kleding en vind niets zo leuk als steeds opnieuw combinaties maken. Het is een uit de hand gelopen hobby en krijg zoveel leuke complimenten, dat ik vaak gevraagd wordt als stylist voor de band van mijn vriend, vrienden, muzikanten en mensen die ik leer kennen.

   * Ik ben leergierig en geloof echt dat je alles maar kan met discipline en doorzettingsvermogen. Ik ben ook niet bang aangelegd. Vinyl draaien op een feestje? Ja, heb het nooit gedaan, maar denk wel dat ik het kan! Na drie maanden basgitaar spelen en een liedje spelen? Huppa, voor ik het weet zit ik 1,5 uur te jammen op een jamsessie. Nieuw recept? Kom maar op, ik tover wel iets lekkers op tafel. Nieuwe sport? Huppa, ik sport sinds twee weken en doe aan kickboksen.

   * Ik houd van eten en moet dit ook écht doen als ik maar klein beetje honger heb. Hangry <== kan ik enorm zijn!!!

   1. Ha wat leuk dat je ook ingevuld hebt! Ohh hangry zijn is zo herkenbaar, heb ik ook heel erg last van 😉 Mij wil je niet met honger tegenkomen hahaha.
    En parfum ja, dat is een van de weinige dingen die ik verzamel! LUSH parfum dan wel alleen.

 1. Haha zalig hoe herkenbaar dit is! Ik zou het zomaar zelf geschreven kunnen hebben, zeker die 3 laatste puntjes :p

  Ook dat van uw uitroeptekens herken ik wel.Ik heb dat met mijn “haha’s” :p Soms twee ha’s, soms drie, en soms zevenentwintig :p Ik sta er wel eens bij stil haha!

 2. Ja ik doe ook mee! Wel herkenbaar, zeker dat eerste en laatste punt. Ik schrijf echt veel uitroeptekens maar dat is ook uit enthousiasme. Soms zie ik dan mijn tekst terug en vervang ik alsnog een paar uitroeptekens door een punt omdat ik me afvraag of ik er niet wat over ga :p
  Ik gebruik ook veel deze smiley: :p en net zoals Robin gebruik ik ook echt vaak haha. Ik ben ooit een keer door mijn oude blogposts heen gegaan en hoe ik vaak ik daar haha in schreef! Haha :p 😉

  1. Leuk! Ben benieuwd welke random dingen jij gaat opschrijven 😀 Pff ja hoeveel tijd ik besteed aan elke keer mijn blogs nog eens teruglezen en nadenken of dat ! daar kan of niet. Echt te erg haha. Heb net nog eens een blog post teruggelezen en alle uitroeptekens in punten verwisseld en alle smileys eruit gelaten, wat een slappe hap wordt het dan! Voelt zo emotieloos haha.

 3. “Ik ren voor niemand”, haha. Heel herkenbaar dat puntje, ik ben net zo! Ik sta met veel liefde een uur (of twee) vroeger op als dat betekent dat ik alles op m’n gemak kan doen ‘s ochtends.

  1. Mijn vader is ook zo en daar heb ik veel mee samen gereisd. Daardoor dit ook overgenomen. Gewoon wat meer uur rustig opstarten zodat je zo ontspannen mogelijk weg kan.

   Maar pa en ik zijn heel erg van de klok en kunnen goed timen en plannen :Te laat komen en mensen die mij langer laten wachten dan 15 min vind ik vervelend, autisme trekken;)