vaals

Wat is het fijn om gebouwen te maken! Deze week maakte ik Vaals. In dit dorp vind je een mix van hele mooie oude en nieuwe strakke gebouwen. Ook heb je er het hoogste punt van Nederland, het drielandenpunt op een hoogte van 322 meter boven het NAP. Hier komen drie landen bijeen, Nederland, België en Duitsland.

Van links naar rechts: de hoogste toren van de Petrus en Paulus kerk, het oude postkantoor, de Wilhelminatoren op het Drielandenpunt, kasteel Bloemendal, de drogisterij, voormalig politiebureau ‘het schip’ en de oude grenspalen.

dit vind je misschien ook leuk:  dieren alfabet

4 Comments

  1. Stella 30 mei 2021

    Wauw, heb je dit helemaal zelf gemaakt?! Wat tof! Echt heel mooi! Liefs, Stella.

    Beantwoorden
  2. Irene 30 mei 2021

    Ik vind het echt gek hoe mooie stempels jij maakt!

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *