2021 ∘ 25

Poeh hee, het was een ontzettend drukke week die vooral bestond uit wandelen om Lotte te laten slapen. Er zaten best wel pittige dagen tussen, maar we hebben ze overleefd! In deze blog schrijf ik maar liefst 9 keer over wandelen en ik heb minstens het dubbel aantal wandelingen gemaakt ; ) Gelukkig waren er wel een hoop leuke dingen, zoals vrienden die op bezoek kwamen, op autojacht gaan en mijn eerste vaccinatie halen.

Leestijd: 6 minuten

🙃 Overall mood: okay
😓 Stress level: 6/10
❤️ Happiness: 7/10
⚡ Energie: 2/5
🥾 142062st / 81.23km
🎵 Peter Broderick – Eyes Closed and Traveling

maandag

De week begon met werk. Ik had om 09:00 uur een call met een collega om de order te doen. Daar waren we tot 1 uur mee bezig. Rond 2 uur kwamen vrienden op bezoek, een baby date voor Lotte. Dit was pas de tweede baby die ze ooit gezien heeft! Ben blij dat ze vanaf half juli naar de opvang gaat en wat meer kleine mensen leert kennen.

We hadden een super fijne dag die heel relaxt was en als vakantie voelde. We wandelden met de kinderwagens naar de camping, dronken daar wat en wandelden weer terug. We hadden geluk dat het droog bleef! Rond 6 uur streken we neer bij de Brouwerij en aten we burgers met een biertje. Fijne dag!

dinsdag

Vandaag ging ik in de ochtend langs de huisarts om nog eens naar mijn voet te laten kijken, zodat ik zeker wist dat ik weer zou kunnen werken vanaf juli. Bleek dat ze weg was door een spoedgeval, dus mijn afspraak werd verplaatst.

Lotte had gisteren een cadeautje gekregen. Een soort Atomium speeltje. Vond ze leuk!

In de middag had ik tijd om te beginnen ik aan een nieuw stempelproject. Ik pakte er een nieuw schetsboekje bij en maakte de de eerste van 60 bloemen om zo de namen beter te leren kennen.

En ik maakte er ook nog een Lathyrus zonder outline. Lijken net vlindertjes toch? : )

De nieuwe ijsmachine die ik afgelopen weekend cadeau kreeg! We probeerden ons eerste zelfgemaakte ijsje uit. Het is super makkelijk en je kunt er ook nog gezond ijs mee maken. Dat wordt dus mijn nieuwe snoepverslaving denk ik haha. Toch wel iets gezonder dan chips en chocolade. En het is mega lekker!

woensdag

In de ochtend wandelden we met z’n drietjes een rondje en bij thuiskomst had ik opeens heel veel zin in bouillon door het grauwe weer.

In de middag had ik eerst wat calls voor werk en daarna wandelde ik een rondje alleen met Lotte. Ik vond nog één bloeiende klaproos, alle anderen waren al uitgebloeid of kapot geregend. Als ik zo’n klaproos zie heb ik meteen zin om er een van papier te maken. Ze zijn zo mooi!

donderdag

Vorige week schreef ik over een spannende afspraak die iets te maken heeft met een hele grote droom. Vandaag had ik de tweede afspraak en ik stond te popelen om ernaar toe te gaan! Ik maakte geen een foto deze dag, wow!

vrijdag

De dag begon met de eerste afspraak en om 08:20 zat ik bij de huisarts in de wachtkamer. De eerste week van juli begin ik weer met werken in de winkel, dus leek het me een goed idee om mijn teen nog eens te laten nakijken. Gelukkig leek het goed te genezen en moet ik alleen nog rekening houden met (mogelijk) 3 maanden een gevoelige teen waar ik nog voorzichtig mee moet doen. Onderweg ernaartoe zag ik de baby eendjes zitten die ik vaak tegenkom met wandelen en ik kreeg ze eindelijk op de foto! Zo schattig : )

En yes, de tweede afspraak van de dag was mijn vaccinatie halen! Ik was binnen 3 minuten alweer buiten, het ging zo snel! Meteen daarna reden we nog door naar een hoop autodealers, want we wilden al een tijdje een auto kopen. Met baby is het toch echt wel een stuk makkelijker, ook om vrienden die ietsje verder wonen te kunnen bezoeken. Want dat mag nu weer, yes! We kwamen uiteindelijk bij een Volkswagen uit die ons wel wat leek. Nog even over nadenken!

Een van de auto’s die we ook bekeken was een Skoda Yeti (op de foto) en die liet mijn fantasie weer op hol slaan ; ) De bruine kleur op de buitenkant in combinatie met het bruin-beige interieur, inclusief shiny en luxe schildpad afwerking (zoals bij brillen, weetjewel) liet me denken aan een safari wagen. Ik zag ons er al in zitten met safari hoedjes, verrekijkers en er zo ermee door de woestijn karren om dieren te kijken. Geen auto die bij ons past haha.

Thuis mijn trofee even bekijken ; ) Het boekje vol gestempeld hoera!

We reden terug naar oma en Lotte en lunchten in de tuin. Daarna maakte ik een wandeling met Lotte. Flo voelde zich niet helemaal lekker van zijn prik van donderdag en ging even liggen. Ik begon ook wat hoofdpijn te krijgen. Rond 6 in de avond werd de hoofdpijn bijna onhoudbaar en werd ik ook best wel misselijk. We haalden frietjes en na het eten dook ik snel mijn bed in.

weekend

Gelukkig, bij het opstaan had ik helemaal nergens meer last van. Het vroege slapen had geholpen! Flo voelde zich ook weer beter en ging in de ochtend zwemmen. Lotte en ik haalden hem op bij het zwembad. Als je goed kijkt zie je hem daar in de verte staan.

Vorig weekend hebben we geen Vaderdag gevierd, dat zouden we deze zondag doen. Dus maakten we voor opa een tekening. Lotte tekende het helemaal zelf. Ik hield een blaadje vast en zij probeerde de stift op te eten en krabbelde daarmee het vel vol haha. Bijna net zoals olifantjes die met hun slurf verven : D

De zondag begon deze keer om 05:00 uur en om 10 voor 8 was ik onderweg met de kinderwagen. We hebben door het slechte slapen een nieuwe ochtendroutine die best wel hilarisch is. Flo begint met wandelen en Lotte valt dan gelukkig binnen 2 minuten in slaap. Maar de truc zit hem in ervoor zorgen dat een slaapje langer dan 30 minuten duurt. Wanneer ik me klaargemaakt heb komt Flo weer terug en neem ik het over en wandel ik ook nog een uur. Het moet enorm grappig zijn om te zien, ik die de deur uit komt met een grote mok koffie, Flo die de hoek om komt en ik die de kinderwagen al rijdend overneemt. Op het moment dat je stilstaat is ze zo wakker. Wat je al niet doet om een baby aan het slapen te krijgen en houden haha. Ik lach er maar mee want wat humor kan ik wel gebruiken met al die pittige dagen haha. Zo blij als slapen straks weer beter gaat!

Het was zo vroeg dat er nog niemand op straat was. Ik kwam meneer de reiger weer eens tegen en de ochtendzon was ontzettend mooi!

Ook kwamen we heel wat slakken tegen en deze witte met huisje wilde wel op de foto. De laan heb ik denk ik wel tien keer heen en weer afgelopen zodat Lotte lang genoeg bleef slapen. Gelukkig was het er lekker koel.

In de middag lunchten we bij opa en oma in de tuin. Het was fijn om daar ook mijn zusje, vriend en Nomi te zien. En we kregen lekkere vegan yoghurt taart als toetje, mjam! Thuis keken we nog voetbal en hadden we een rustige avond.

Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

8 thoughts on “2021 ∘ 25

 1. Ha moest wel grinniken om ‘meer kleine mensen ontmoeten’. Ik zie nu allemaal baby’s voor me in pakken en met aktetassen? Weet niet waarom haha!
  En ik zag het beeld van jullie wandelshifts ook al helemaal voor me 😉 Hopelijk slaapt ze snel wat beter.
  En wat rot dat je niet lekker was van de prik! Ik krijg ‘m morgen en vind het ook wel spannend met de bijwerkingen. Heb al gauw hoofdpijn en hoor die klacht veel van mensen… heb gelukkig de komende dagen niks gepland. We gaan het zien!

  En jaaa klaprozen, mooi 😀

  1. Hahaha, ja dat zou toch te grappig zijn! Met telefoon in de ene hand en koffer in de andere, doei mam ben naar de opvang he!
   Viel me heel erg mee de prik! Wat hoofdpijn en misselijk wat ook wel snel weg was. Had het wel iets erger verwacht, of vooral langer als ik mensen om me heen zo hoorde. Ben benieuwd naar de tweede, die kan net wat erger zijn in klachten. Maar dat is eind juli pas. Ik heb dus ook heel snel hoofdpijn, dus had ook wel verwacht dat dat een van de symptomen zou zijn die ik zou krijgen.

 2. Wat jammer dat je je na de prik zo naar voelde! Gelukkig was het de dag erna al beter. Dat ijs ziet er ook echt heerlijk uit! Een ijsmachine om zelf ijs te maken staat ook echt op mijn lijstje, lijkt me zo lekker!

  1. Ik had het wel verwacht gezien ik om me heen al hoorde dat je er wel ietsje last van kunt krijgen. Maar, ik vond het toch echt nog wel meevallen. Ik had het vanaf de middag en de dag erna was het weg. Flo heeft er bijvoorbeeld bijna 2 dagen last van gehad. Met ook hoofdpijn en spierpijn.
   Over een ijsmachine had ik dus zelf nooit nagedacht! Dus het was een super leuk cadeautje en kan het ook echt iedereen aanraden die van ijs houdt 😀

 3. Wat fijn om te horen dat het goed gaat met je teen!
  En oooo dat ijs <3 en die yoghurttaart. Ziet er heerlijk uit. Fijn dat het vroege naar bed gaan hielp na de prik. Ik moest wel lachen om jullie wandelroutine 's ochtends. Ben heel benieuwd of dat volgend jaar ook voor ons zo gaat zijn! X

  1. Ja zo fijn dat ik weer kan wandelen! Wat een verschil maakt dat zeg.
   Haha ja de wandelroutine… wat je allemaal niet doet op zo’n moment. Dan denk maar aan mij als je volgend jaar ook van die grappige routines aan het doen bent 😉 En aan alle andere papa’s en mama’s die gekke fratsen moeten uithalen. Wat leuk trouwens, dat je in verwachting bent! Gefeliciteerd!

 4. Huh ik heb precies een weekoverzicht gemist doeme! Jokes on me though, want het was weer de moeite :p En ge weet wel hoe ge een mens nieuwsgierig krijgt! Ben erg benieuwd naar al dat spannende van die grote kans 😀