het bloemen schetsboek: 2/60

Yes, ik had weer eens tijd voor een nieuwe stempel en ik koos een bloem uit al jullie antwoorden van vorige keer. Ik ging voor de bloem die me het moeilijkst leek, de Angelica Sylvestrus. Je hebt er verschillende versies van. Ik koos voor de rode, want die vond ik het mooist!

Waarom me deze bloem het moeilijkst leek? Omdat ik nog géén idee had hoe ik de fluffy bloemetjes er op ging maken. Uiteindelijk lukte het door met heel weinig druk te stempelen. Dan krijg je ook een soort fluffy, luchtig resultaat.

Ik vond dit echt een hele leuke bloem om te maken! Voor de volgende kies ik er weer een uit jullie antwoorden.

Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 thoughts on “het bloemen schetsboek: 2/60

  1. Jeetje wat mooi weer! Dat fluffy-achtige is goed gelukt, en het lijkt ook net of er stuifmeel aan het vervliegen is!.