2021 ∘ 33

Oh wat was het een fijne week! Ik voelde me echt goed en het was een week vol genieten en vrienden zien <3 Er werd veel geoefend met zitten en ik plande een dagje voor mezelf en ging spontaan shoppen. Op vrijdag vierden we het begin van het weekend met wat quality time op het terras, op zaterdag stond er een bruiloft gepland en op zondag hadden we familiedag.

Leestijd: 9 minuten

😁 Overall mood: happy
😓 Stress level: 0/10
❤️ Happiness: 10/10
⚡ Energie: 4/5
🥾 152702st / 80.40km
🎵TV On The Radio – Test Pilot

maandag

Lotte en ik waren in de ochtend en middag nog alleen. Soms is het dan wat behelpen en gaat de fles geven zo :’ ) Ik had mijn blauwe bloemetjesjurk aan waarvan de bloemen net gestempeld lijken, echt iets voor mij dus : ) Vond het stiekem wel fijn dat het niet meer over de 25 graden was en ik weer lange mouwen aan kon doen! Al was dat grauwe weer dan ook wel weer het andere uiterste.

Rond de middag wilde ik een wandeling maken om er even uit te zijn en ik had daarvoor wel tien keer buienradar bekeken om er zeker van te zijn dat we niet midden in een bui terecht kwamen. Hij gaf aan dat het niet zou gaan regenen de komende drie uur dus ik waagde het erop. We waren de straat net uit en het begon te miezeren en dat ging binnen 2 minuten over in een keiharde hoosbui. Met veel wind en regen van alle kanten. Lotte zat gelukkig goed ingepakt dus haar dekentje werd alleen nat. Maar ik was – zelfs met paraplu – zeik en zeik nat binnen de kortste keren. Nou lekker dan haha! Ik ben meteen omgedraaid en weer naar huis gelopen… het was gelukkig niet ver, maar alsnog tot op mijn ondergoed helemaal doorweekt, oeps.

En toen kwam ik ook nog deze tweet tegen hahahaha.

Thuis snel omgekleed en ons dan maar binnen geamuseerd. Rond drie uur was Flo weer terug van zijn triatlon weekend en daar was iedereen heel blij mee! Afgelopen november kocht ik een blokkendoos met allemaal leuke diertjes erin en die pakten we nu voor het eerst eens uit. We speelden met z’n drietjes wat voordat mevrouwtje naar bed ging.

We waren ‘s avonds allebei best wel moe dus we wilden lekker makkelijk doen. Er werden frietjes gehaald en we keken weer een aflevering Duitse reality tv.

dinsdag

Ha heerlijk, ik kon de dag beginnen met een maskertje voordat ik in de douche stapte. En Lotte kreeg na haar eerste tandje ook al snel haar tweede door. Ik kreeg het eindelijk soort van op de foto!

Er was zowat de hele dag regen gemeld, alleen in de ochtend zou het nog droog zijn. Ik besloot dus om dan maar meteen een wandeling te maken met Lotte zodat we toch buiten geweest waren vandaag. Helemaal geen zin om een tweede dag zeiknat te worden als het ff niet hoeft! Ondanks dat het er heel donker en grijs uit zag bleef het gelukkig ook echt droog.

Na de wandeling ging ik langs de Hema, daar had ik namelijk regenlaarzen gezien. Die leken me ideaal om mee te wandelen op al die modderige paadjes hier. En dan hoef ik ook niet meer tegen al die bemodderde schoenen aan te kijken in de gang of steeds het huis te poetsen na een wandeling. Ik zag er ook nog een heel leuk pakje liggen voor Lotte, met citroen knoopjes! Die moest mee.

Aan het eind van de middag speelde Flo nog even met Lotte en daar was ik blij om, want het was best een pittig dagje uiteindelijk omdat ze een verstopte neus had. En de afgelopen vier dagen die ik alleen had gedaan begonnen er nu toch ook echt in te hakken. Ik was echt even helemaal op. Maar kijk haar eens goed zitten, het ging steeds beter! Ik grapte vorige week al tegen d’r dat het leuk zou zijn als ze voor onze vakantie zou kunnen zitten, dan zouden we fiets tourtjes kunnen maken met haar voor op de fiets! Nou, ze heeft geluisterd geloof ik ; )

Ik vind dat altijd zo schattig uitzien, die voetjes zo onder het stoeltje vandaan <3

woensdag

Het was weer woensdag en dat betekende weer een vrije dag voor mij, hoera! De nacht had meer onderbrekingen dan normaal dus ik voelde me een slappe vaatdoek vandaag. Ik was veel en veel te gaar om me ook maar op iets te kunnen concentreren vandaag, dus ik liet de bloemen even voor wat het was, ook al stonden er nog wat boeketjes op de lijst. In plaats daarvan leek het me beter om de ochtend heel rustig te starten en de Lotte kalender nog maar even aan te vullen.

Daarna besloot ik spontaan naar de stad te gaan voor een nieuwe broek. Want ik schreef wel vorige week dat ik weer een aantal broeken pas, maar die zakken dus constant af! En als ik iets super vervelend vind ik dat het wel haha. Ik nam de bus naar Maastricht en had wel heel erg zin in wat me-time. Ik ging eerst even wat bloemetjes bij Dille & Kamille afgeven.

Daar nam ik ook weer wat bloemetjes mee naar huis. Deze vier mooie kaartjes, die kon ik niet laten liggen. En ik vond ook nog bloemen inpakpapier.

Ik ging aardig wat winkels af en paste enorm veel kleding. Uiteindelijk geslaagd en wat broeken gevonden! Nu heb ik dus wel mijn no buy verbroken, al ging het soms echt niet zonder broek! Ik draag heel graag leggings, maar heel af en toe is er ook een dag dat ik liever in een broek loop. En dat ging dus nu al heel lang niet. De onderbreking mocht dus van mezelf, op voorwaarde dat ik wel wat kleding die me echt niet meer gaat passen wel ga verkopen op Vinted.

Na wat uurtjes rondlopen trakteerde ik mezelf op een lekkere lunch. En zelfs met toetje, dat doe ik anders in mijn eentje niet snel dus het was echt een treat yourself moment. Ik dacht… hoe vaak kan ik dit nou doen komende tijd – naar de stad en allemaal lekkere dingen eten – dus geniet er maar extra hard van! Eenmaal thuis pijn aan de voetjes en nog steeds best wel moe, maar wel echt content dat ik wat gevonden had. Het was echt een fijne dag helemaal voor mezelf : )

donderdag

Vandaag werkte ik weer een halve dag in de bloemenwinkel en omdat Lotte bij de opvang was besloot ik in de middag thuis wat te rusten en al mijn oude kleding nog eens door te kijken en uit te zoeken.

Toen ik thuis kwam lag er een verrassing voor Lotte in de brievenbus. Ze kreeg gewoon zomaar een cadeautje van een vriendin omdat het truitje haar aan ons liet denken, zo lief!

Er waren toch wel wat dingen waar ik zeker van was dat ik ze niet meer zou gaan dragen als ze weer zouden passen, dus die zette ik op Vinted. Als je iets leuks ziet op mijn profiel, let me know.

 

vrijdag

Vrijdag was het nieuwe pakje gewassen en droog dus die deden we meteen aan om te kijken of het goed paste. Ze kan erin groeien dus dat was helemaal prima, en ze zag er heel cute uit! Flo had het de afgelopen maanden zo druk gehad dat we laatst besloten dat af en toe een vrije vrijdagmiddag wel heel erg fijn zou zijn. Dus vandaag had hij – net als ik – de middag vrij. We maakten eerst samen het huis schoon en vonden dat we onszelf daarna mochten trakteren.

Al weken keken we elke keer de biertuin in van de brouwerij als we Lotte gingen ophalen en elke keer zeiden we weer ‘ah wat zou ik daar graag weer eens zitten met een biertje’. Dat was er al een tijdje niet van gekomen. We besloten dus meteen om die vrije middag goed te gebruiken om even quality time met elkaar te hebben en dat dus ook in de biertuin te doen. De grijze wolken van deze week hadden gelukkig ook weer wat ruimte gemaakt voor de zon!

En we haalden nog snel een deel van het trouwcadeautje dat we dit weekend nodig hadden. De vriendengroep gaf een groot cadeau samen en we zouden allemaal wat geld leuk verpakken met ieder een ander thema. Wij bedachten ‘voor de volgende verhuizing’ en stopten het in deze kluskoffer, samen met wat shotjes : D Op het terras bekeken we alvast even of het allemaal ging passen.

zaterdag

Vandaag hadden we dus de bruiloft van vrienden in Duitsland waarvoor we al op tijd zouden moeten vertrekken. Ik begon extra vroeg met werken zodat we al wat werk op tijd af zouden hebben. Rond half 12 stapten we in de auto. Nou bleek dat een vriendin toevallig in hetzelfde dorp waar we naartoe gingen was gaan wonen dus daar brachten we ook nog even een snel bezoekje. We hadden haar al een hele tijd niet meer gezien dus het was super fijn om haar even te spreken!

Daarna richting bruiloft en daar kwamen we in een paradijsje van een tuin terecht. De ingang was al goed versierd en het zag er allemaal prachtig uit! Er werd een mooie speech gegeven, heel lekker gegeten en vooral heel veel bijgekletst en met de kinderen gespeeld. Wat een geluk met het weer hadden we trouwens, de enige dag zonder grijze wolken en regen.

De slaapjes gingen natuurlijk ook gewoon door op zo’n dag, dus er werd tussendoor af en toe gewandeld. Met rode hartjes ballon aan haar vastgemaakt haha. Ze heeft de dag heel goed doorstaan met de drukte en hitte. Het was echt een hele mooie dag en ik genoot zo hard van iedereen weer zien. De meesten hadden we voor Corona voor het laatst gezien dus dit was echt <3

zondag

Vandaag was het familiedag! We lagen zaterdag na de terugrit rond 23:00 uur in bed, en Lotte ook. Daardoor sliep ze tot half 9 uit, woahhhh. We waren allemaal nog best wel gaar, dus we zouden er een rustige dag van maken. Wat kan zo’n lange dag je toch afpeigeren, zelfs als je geen eens echt alcohol hebt gedronken :’ ) Maar het was het helemaal waard!

We reden naar het bos en maakten een hele korte wandeling. Eigenlijk gingen we er vooral naartoe om even op het terras te zitten. We hadden al gerekend op regen en dat deed het ook even. Maar we kwamen toch weer droog aan bij de auto. Fijn om er toch heel even uit te zijn! De rest van de avond zou rustig worden op de bank.

 

 

 

 

 

 

Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

8 thoughts on “2021 ∘ 33

 1. Klinkt als een heerlijke week ja 😀 En wat fijn dat het lekker weer was op de bruiloft, dat blijft toch altijd een beetje spannend (heb er deze week 2, ben heel benieuwd…)
  Je me-dag klinkt ook heerlijk, fijn dat dat kon 😀

 2. Zo schattig, Lotte haar tandjes! D heeft er ook twee die er nu echt bijna volledig uit zijn. Het is echt immens lief als hij lacht zo, haha 😀
  Ik ga ook maar eens kijken voor regenlaarzen voor tijdens mijn wandelingetjes. Ik liep gisteren op mijn slippers in een veldweggetje hier (slim plan natuurlijk 😉 ) wat helemaal modderig was geworden door alle regen.
  Die kaartjes van Dille & Kamille zijn super mooi! Jammer dat er geen winkel in mijn buurt zit – of goed, is wel beter voor mijn portemonnee 😉

  1. Leuk hè nog zo mini!
   Zo handig die regenlaarzen, kan ik echt aanraden! Vooral straks in de herfst ook heel handig denk ik.
   Oh dat is jammer ja, maar soms ook maar beter want je wordt er echt heel hebberig van… ik tenminste 😀

 3. Wat een fijne week! Ik kan me ook heel goed voorstellen dat je echt even toe was aan een beetje me-time. Vet lekker om dan gewoon even te gaan winkelen en uitgebreid te lunchen 🙂 Ook heel fijn, dat lekkere weer tijdens de bruiloft. Zeker met hoe het in de week daarvoor was, meh, zo ellendig om helemaal nat te regenen als je júist je best hebt gedaan om dat te vermijden.