2021 ∘ 34

Deze week werd er lekker door de modder gewandeld en werd er ook veel opgeruimd. Sinds lange tijd kleurde mijn horloge nog eens helemaal groen, ik had een goede doorslaap nacht! Maar tegelijkertijd was ik doodmoe aan het einde van de week. Ik wilde iets doen voor de Afghaanse vluchtelingen en stuurde een baby en mama pakket op en we testten alvast wat dingetjes voor de vakantie. Kijk je mee naar mijn week?

Leestijd: 6 minuten

🥱 Overall mood: toch wel moe
😓 Stress level: 0/10
❤️ Happiness: 8//10
⚡ Energie: 2/5
🥾 148892 / 77.77km
🎵Moderat – Last Time

Het was weer maandag en we begonnen na een heel kort ochtendslaapje aan een wandeling in de hoop dat er nog wat meer geslapen zou worden. Het had in de nacht geregend dus een goed moment om voor het eerst mijn regenlaarzen uit te testen. Ze pasten gelukkig goed en het was heel fijn om niet meer op te hoeven letten waar ik loop. Gewoon lekker overal door het water en de modder heen.

Onderweg kwam ik natuuuurlijk weer mooie bloemen tegen. En een enorme struik – die op de rechterfoto – vol met bijtjes. Ik kon alleen helaas de naam niet achterhalen ervan. Mocht je willen weten welke planten bijen aantrekken dan is het leuk om hier eens te kijken.

Op de terugweg kwamen we langs de dierenwinkel en daar zag ik dit hangen. Daar moest ik even om lachen : D

Na de lunch bracht ik Lotte naar opi en omi want ik had een paar uurtjes gepland om op te ruimen. Ik wilde namelijk Lotte’s bedje opzetten in de slaapkamer (ze slaapt nu nog in de co-sleeper naast ons bed) en daarvoor moest er eerst van alles verplaatst worden. Er gingen twee kastjes naar de overloop om plaats te maken voor het bed en een hele hoop dozen naar de opslag. Ook stofzuigde ik de bovenverdieping (beneden deed de robot dat) en maakte ik het bed nieuw op. Alles was nu weer opgeruimd en schoon, zo fijn! Ik kan daar dus echt gigantisch van genieten.

Terwijl ik aan het opruimen was zag ik de buurpoes weer stuntelen. Ik maakte drie foto’s zodat je ook kunt zien hoe hoog het is. Wat zijn poezen toch waaghalzen.

De rest van de avond bestond uit genieten van een schoon huis, wok koken en De slimste mens kijken.

 

dinsdag

Wat een geluk, Lotte sliep door to 07:00 uur! Dat deed goed en dat was ook te zien aan mijn horloge. Zo groen is het al lange tijd niet meer geweest. Hopelijk begint ze nu een goed slaapritme te krijgen.

Vandaag was het eerste slaapje zoals vaak weer wat korter dus gingen we weer aan de wandel. We zagen heel veel dieren! Eerst een heleboel eendjes.

En zoek de poes!

En hier nog een poes op strooptocht.

Maandag zag ik dit bericht voorbijkomen op Instagram.

Ik had nog wel wat baby spullen liggen en maakte vandaag een mama en babypakket met babykleding, dekentjes, zwangerschapskleding en speelgoed.

Ik appte voor de zekerheid nog met de kledingbank en die bleek in 24 uur al zóveel spullen gekregen te hebben dat ze compleet overspoeld waren en vol zaten. Ze vroeg me om alsjeblieft niks meer te sturen want ze kregen het niet verwerkt. Zo mooi om te zien hoeveel mensen iets gestuurd en gebracht hebben! Ik besloot het daarom in de plaats naar de kledingbank hier in de buurt te sturen. Daar kunnen ze het ook goed gebruiken. Want ik kon (nog) geen ander inzamelpunt vinden. Ik bracht het meteen naar het postkantoor.

In de middag gingen we nog even langs bij Lotte’s oom en tante en daarna maakte ze nog een dutje van 2 uur (!). De dag ging echt snel voorbij! Ik had nachtdienst vannacht wat betekende dat Flo haar naar bed bracht. Deze keer voor het eerst in dit boekje ‘lezen’.

Ik paste ondertussen mijn Vinted aankoop en die zat perfect! Paarse Docs <3 Al zien ze er op de foto wat bruiner uit…

woensdag

Het was weer mijn vrije dag en ik maakte er een a day in my life van. Ik had een mega productieve dag en kon heel veel doen. Dat zijn mijn lievelingsdagen want dan voel ik me aan het einde van de dag moe maar helemaal voldaan! Ik maakte een Chrysant en een Delphinium voor een groot gemixt boeket.

Verder hou ik het kort voor vandaag want je kunt de rest ook in de ADIML post teruglezen : )

donderdag

Het was mijn eerste werkdag van de week en de laatste week dat we halve dagen werkten in verband met de vakantieperiode. Ik wilde er nog even goed gebruik van maken, die vrije middagen. Ik had al een heleboel dingen op mijn to-do staan, zoals zakken met oude kleding naar de kringloop brengen. Dat deed ik in de middag en nu ik er toch was deed ik dan ook een rondje door de winkel. Deze week niet echt veel leuke dingen dus ik nam alleen een Flow vakantieboek mee. Op de terugweg kwam ik deze stickers tegen.

Toen Lotte weer thuis was in de avond pakten we alle pakketjes uit die binnen gekomen waren. De speelmat en zitzak voor Lotte’s speelhoekje. En een tentje voor als we naar de camping gaan in september.

vrijdag

Buiten begonnen sommige bomen er al een beetje herfstig uit te zien en door de wat koudere temperatuur in de ochtend voelde het ook even zo. Voor mij is dat altijd even een groot geluksmomentje, ruiken en voelen dat de herfst in de lucht is, want ik hou zo erg ervan! Net zoals de eerste geur van de lente in in het voorjaar, die eerste dag dat je voelt dat de lente in aantocht is en de zon gaat komen.

In de namiddag dronken Flo en ik nog een biertje (naast bloemetjes van mijn werk – en naast een super coole vintage lichtbak) voordat we bij opi en omi gingen eten. Rond half 8 gingen we samen met Lotte weer naar huis en keken we de finale van De slimste mens.

zaterdag

Vandaag begon werk weer ietsje vroeger en startte ik om 07:00. Rond 2 was ik weer thuis en werd er geluncht en gepoetst. De rest van de dag hebben we met z’n drietjes gespeeld en ‘s avonds keken we weer naar de Duitse realityshow die we volgen. Ik was best wel heel erg gaar van de week!

De enige foto die ik maakte was er een van het moment dat ik Lotte in bed legde voor de nacht en nog een laatste fles gaf. Ze was net in bad geweest en was doodmoe, dus ze sliep meteen.

zondag

Zondag is de enige dag in de week dat er tijd is met de hele familie samen. We proberen dan altijd iets leuks te doen. We wilden naar het zwembad en zouden daarvoor even snel langs Ikea voor een kinderstoel voor op de camping. Eenmaal daar was het enorm druk (kon ook niet anders op een regenachtige zondag). Er werd eerst een rondje gelopen en Zweedse balletjes gegeten en daarna bleek de stoel overal compleet uitverkocht. Was slimmer geweest als we van te voren even de voorraad hadden gecheckt. Ach ja. We namen nog wat ander klein spul mee en deze overheerlijke koekjes, mjam. Het was al half 4 toen we thuis waren, dus van het zwembad kwam niets meer. Ik was ook weer doodop van al die drukte.

Thuis probeerden we het slaaptentje voor de vakantie uit zodat ze er alvast wat aan gewend is. En de band moest weer oefenen.

De rest van de zondag was relaxt thuis met frietjes in de avond en een serie.

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 thoughts on “2021 ∘ 34

  1. Lekker weekje wel. Die hibiscus is zo mooi! En poezen zijn idd waaghalzen he? Brrrrr…
    Ik vind je papieren chrysant heel mooi! Wil dat ook echt nog eens een keer proberen (ik weet nu al dat ik daar niet zoveel geduld voor heb dus zo mooi als die van jou worden ze nooit haha!)
    Toffe docs! En wat fijn dat je zoveel hebt kunnen doneren 🙂

  2. Wow, ik vind het echt zó knap dat het jou lukt om zo productief te zijn met een baby en weinig slaap. Dat lukte mij echt absoluut niet, haha. Respect!