zes jaar aan stempels verzameld

De laatste zes jaar heb ik met regelmaat stempels gemaakt. Maar de laatste tijd lukt me dat door tijdgebrek niet meer zoals vroeger. Ik mis het heel erg, dus om daar iets aan te doen keek ik nog eens door alles wat ik gemaakt heb. De leukste dingen heb ik bij elkaar gezet. Als het je leuk lijkt kun je meekijken!

Leestijd: 1 minuut

Die keer dat een tekenlerares me een berichtje stuurde omdat ze mijn Zaanse huisjes print wilde gebruiken in haar les. Wat vond ik dat gaaf!

Of de mok die ik stempelde voor collega Rick die van New York houdt.

Nog steeds ben ik verliefd op de Ex Libris stempels die ik voor vriendinnen maakte. Ik had er de perfecte doosjes voor gevonden die er heel goed bij pasten. Dat maakte het helemaal af.

En het kaartspel dat ik nog steeds af moet maken.

De serie fruit en groentjes die ik printte. En het begin was van nog veel meer series.

En een van de t-shirts die ik maakte.

Ik denk dat ik meer dan 100 portretten heb gemaakt, wow!

Ik printte mijn eigen kattenkalender!

Wat ik ook héél leuk vind om te doen is trouwstempels maken.

En elk jaar maak ik mijn eigen kerstkaarten.

En als laatste de stempel die ik nooit zal vergeten. Van Plorkie de poes die inmiddels is overleden <3 Het was een aandenken voor haar baasje. Dat vind ik nog het allermooist om voor iemand te kunnen doen, een blijvende herinnering maken! De print is daarna ook nog als tattoo op haar been gezet, dat was wel de grootste eer ooit!

dit vind je misschien ook leuk:  today’s stamp

18 Comments

 1. Geke 8 september 2021

  Wat een kunstwerken zijn het, stuk voor stuk!
  Zo knap dat je dit kan, en dan ook nog eens ‘op maat’ met bijzondere betekenissen,…
  hopelijk lukt het binnenkort toch weer wat tijd te vinden om er nog meer te maken, zou echt zonde zijn als het niet meer zou lukken.

  Beantwoorden
  • luusjeindelucht 8 september 2021

   Ah lief, dankje Geke!
   Het gaat vast nog wel eens lukken. Ik heb tegenwoordig gelukkig een dag in de week vrij waarop ik dingen kan maken. Dan is het alleen moeilijk kiezen wat ik dan wil doen, stempels maken of bloemen van papier. Luxe probleem hoor 😉 Maar er komen nog wel wat stempels aan als ik klaar ben met de boeketjes!

   Beantwoorden
 2. Shirley 8 september 2021

  Echt heel erg tof! IK vind het knap dat je dat allemaal kan maken. En zo’n gepersonaliseerd cadeau is al helemaal bijzonder. Ik ben helemaal niet creatief, maar het lijkt me wel heel leuk om ooit een cursus te volgen en ook een stempel te maken. Met 1 gelukt exemplaar zou ik dan al tevreden zijn, haha.

  Beantwoorden
  • luusjeindelucht 8 september 2021

   Dankjewel! Ik weet niet waar je woont, maar er worden op verschillende plekken wel vaker stempelworkshops gegeven. Misschien ook bij je in de buurt? Het is inderdaad super leuk om te doen, ook als je normaal niet zo creatief bezig bent. Want iedereen kan het!

   Beantwoorden
 3. Blog by Linda 8 september 2021

  Zo leuk! Je hebt echt veel mooie stempels gemaakt – vooral de dingen met katten maken mij als dierenliefhebber enthousiast. Net als het shirt met hond trouwens.

  Beantwoorden
 4. Stella 8 september 2021

  Ik heb ooit een keertje bij een soort creatieve-workshop-middag een stempel gemaakt, en dat vond ik oprecht vet lastig. Hoe knap is het dat jij je zo mooi kunt maken?! Vind ze echt prachtig. Hoop dat je er nog veeeeel meer gaat maken. Liefs!

  Beantwoorden
  • luusjeindelucht 9 september 2021

   Wat leuk dat je het een keer gedaan hebt! Het is oprecht gewoon oefenen en proberen. En dat gaat vast wel lukken. Nog even de tijd ervoor vinden 🙂 X

   Beantwoorden
 5. Irene 9 september 2021

  OMG ZO MOOI LUUS!!! Ik zou ze allemaal kopen, haha.

  Beantwoorden
 6. Malu 10 september 2021

  Alles is zo ontzettend mooi! Heb jouw portret stempel nog steeds! Al draag ik nu al een tijdje geen bril meer 😉 Jouw hondenshirt heb ik ook veel gedragen 🙂

  Ik vind het idee van een zelf bedrukte beker ook heel leuk, mijn liefje vraagt ook regelmatig of ik voor hem een persoonlijke koffiemok wil maken – want enorme koffie liefhebber – , maar ik zit nog in dubio wat het design gaat zijn 🙂

  Beantwoorden
  • luusjeindelucht 10 september 2021

   Ahh ja wat leuk dat je de stempel nog hebt en het shirt vaak gedragen hebt! <3
   Een gepersonaliseerde mok is altijd super leuk om cadeau te doen vind ik. Laat je hem zien als je eruit bent wat het wordt en er een gaat maken? Vind dat heel leuk om te zien!

   Beantwoorden
 7. Robin Schrijvers 10 september 2021

  Ah heel mooi hoor! Mooi ook hoe je die speciale momenten zo fijn verwerkt krijgt erin 🙂 En uw laatste.. Top!!

  Beantwoorden
 8. Soraya 12 september 2021

  Wauw, wat een talent heb je!!
  heb je ooit een creatieve opleiding gedaan of is dit voor jou echt je hobby? ze zien er echt zo professioneel uit allemaal!

  Beantwoorden
  • luusjeindelucht 12 september 2021

   Ik heb (meerdere) creatieve opleidingen gedaan inderdaad. Al heb ik het gutsen mezelf aangeleerd 🙂 Dankje!

   Beantwoorden
 9. Karlijn 13 september 2021

  Ooooo zo mooi! Ik heb jaren geleden ook weleens zelf stempels gemaakt, een paardenbloem, een bootje en een papieren vliegtuigje. Maar die stellen echt niets voor vergeleken met die van jou, prachtig! Zo mooi die details ook in je kaartenspel. En die mok met New York, zo mooi! Heeft Lotte ook al een eigen stempel? X

  Beantwoorden
  • luusjeindelucht 14 september 2021

   Zit jaren oefening in, niet vergeten hè! 😉
   Haha nee nu je het zegt heeft ze er nog geen. Maar eens maken! 😀

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *