win een bloem! + winnaar

Een van de dingen die ik echt heel erg leuk vind is iemand verrassen met iets zelfgemaakts. Gewoon zomaar zonder er iets voor terug te verwachten of krijgen. Nu is toevallig een van de doelen op mijn day zero lijst een random act of kindness doen, en dat kan ik mooi hiermee combineren!

Je kunt deze keer een bloem winnen, een Echinacea. Wil je meedoen, laat dan een comment achter. Woensdag 22 september kies ik (of eigenlijk het internet om het eerlijk te houden) een winnaar uit en dan krijg je de bloem opgestuurd.

Mocht je er graag wat meer bloemen bij bestellen dan kan dat natuurlijk!

We hebben een winnaar! Gefeliciteerd Charlotte! 💖 
Stuur je mij je adres toe?

Dankjewel allemaal voor het meedoen! 

Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

22 thoughts on “win een bloem! + winnaar

  1. Wat leuk dat je een bloem cadeau doet en ook dat je day zero doet! Ik heb het ook twee keer geprobeerd, maar liep uiteindelijk steeds achter en ben er beide keren ergens over de helft mee gestopt. Wie weet ooit weer proberen 😉
    (ik hoef trouwens niet mee te doen om de bloem te winnen – maak er vooral iemand anders blij mee)

  2. Woooo wat leuk en lief Luus! Ik doe heel graag mee. Ik denk dat hij zo mooi staat op de babykamer 🙂 We zijn eindelijk (ik heb nesteldrang) begonnen met zijn kamertje en dit lijkt me zo’n mooie toevoeging!
    X