✂ collage club

Inmiddels weten jullie wel dat ik graag met nieuwe projecten en challenges begin (en ze soms wel en soms niet afmaak haha). Nu ik even wat minder projecten heb lopen leek het me leuk om met iets nieuws te beginnen. Iets wat ik nog niet eerder geprobeerd heb; collages maken.

het collage project

Ik heb alleen de woensdagen om eraan te werken en wil mezelf niet teveel druk opleggen. Dus laten we zeggen dat ik 1 collage per maand ga maken. Als het er meer zijn is dat ook goed. Geen druk opleggen zit ook in er niets van verwachten. De collages hoeven niet heel mooi of interessant te zijn, het moet me vooral plezier geven om te maken. En als het resultaat dan leuk is, is dat mooi meegenomen. Ik doe het vooral om creatief te blijven en anders naar dingen te kijken. Want met collages kun je rare werelden of mensen creëren die in het echt niet kunnen bestaan.

inspiratie

Voordat ik met het project begon heb ik wat accounts opgezocht met de leukste, raarste, tofste collages. Wel de moeite waard om even te bekijken:
@collageclubldn@thecollageclub@artcuresall@februllage@seize_gallery@jens_wortmann@kelletteworks@satin_and_tat_collage

En dan mijn eerste collage! Ik ben gewoon maar wat plaatjes en foto’s gaan zoeken en gaan knippen en daar kwam per ongeluk het thema zelfliefde uit.

Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6 thoughts on “✂ collage club

  1. Ik ga het ook doen! Ben zo benieuwd om je collega’s te zien (en ook al benieuwd naar m’n eigen knipsels, haha)!
    Leuke inspiratie-accounts ook! Ben er een paar gaan volgen 🙂