op de verlanglijst

Elk jaar verheug ik me om een cadeaulijstje te maken, of ik de cadeautjes nou ook echt krijg (of zelf koop) of niet… dat maakt eigenlijk helemaal niets uit. Een beetje zoals vroeger voelt het, toen we als kind door de Intertoys blaadjes keken en speelgoed eruit scheurde en opplakte totdat we een mooie lijst hadden die altijd veel te lang werd. Het verheugen erop is soms wel meer waard dan het echte hebben.

Elk jaar verheug ik me ook op de november demaandagnadezondag nieuwsbrief (abonneer je want het is altijd leuk en gezellig om die te ontvangen op maandag!), want daarin deelt Marlou elk jaar haar gekocht/gekregen/gegeven cadeautjes lijst en daar staan eigenlijk altijd wel hele leuke dingen in! Ik besloot daarom ook eens mijn lijstje te delen.

Nou genoeg gepraat, hier mijn lijst met zeer random dingen:

Een brickboard van bricks on the wall lijkt me zo gaaf om op te hangen! Niet dat we genoeg Lego poppetjes ervoor hebben, maar die kunnen we altijd sparen natuurlijk…

Een paddenstoel knuffel van @mushroom_gaps. Want hoe cute zijn ze!

Glazen prisms van @szkloglass. Ik heb iets met glas en zon en vooral de combinatie van de twee en helemaal als het mooie warme kleuren zijn.

Een nieuw servies! Dat hebben we eigenlijk niet nodig nu, maar ik droom er al heel lang van. Een mooi mintgroen-blauw servies moet dus op mijn lijstje.

De space posters. Misschien voor op Lotte’s kamer, misschien voor mezelf : D

Het boek Kijken voor kinderen van David Hockney & Martin Gayford lijkt me leuk om te lezen, maar ook leuk voor Lotje later.

Het croissant borduur kussen van Eva Mouton. Want een cadeautje om zelf te maken is altijd goed!

Wat heb jij op je lijstje staan dit jaar?

Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

8 thoughts on “op de verlanglijst

  1. Wat een fijn lijstje! Het boek van David Hockney is fantastisch. Ik ben wel een beetje bevooroordeeld want ik heb mijn scriptie over hem geschreven en ben mega fan van hem en zijn werk. Maar dit boek is écht heel leuk! Ik heb ook een boek op mijn lijstje staan, dikke sokken en een vulpen 🙂

    1. Wat leuk dat je je scriptie over hem geschreven hebt! Hij lijkt me heel erg interessant. Ik had al het vermoeden dat het boek ook echt heel erg leuk zou zijn 😀
      Oeh ja een mooie vulpen is altijd goed om te hebben inderdaad, die mag ook nog wel op mijn lijstje!