een ode aan mooie lucht

In de laatste editie vertelde ik nog kijk ook eens naar beneden, maar kijk ook zeker eens omhoog. De lucht kan soms zo mooi zijn! Ik verzamelde de mooiste van de afgelopen jaren hier. De meeste zijn in de buurt van thuis gemaakt, sommige in Maastricht en de aller mooiste in Kochel, waar we vorig jaar 3 maanden woonden. Daar tussen de bergen zagen we bijna elke dag een bizar mooie zonsondergang.

Meer mooie lucht op a photo a day.

Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

8 thoughts on “een ode aan mooie lucht

  1. Die zijn echt magisch mooi! Vaak zie ik ook zulke mooie luchten, maar dan ben ik net te laat om een foto te maken of ik ben te veel aan het genieten ervan. Het kan wel echt mijn dag maken en deze foto’s zijn om boven te kwijlen zo mooi! Vooral die eerste met dat rood is echt fantastisch!