⭐️ 2e advent

Wat zou er de tweede week in mijn adventskalenders zitten? Ik ben inmiddels alweer twee weken elke dag aan het snoepen van de chocolade kalender die ik van Flo kreeg, van Ritter Sport. En er zitten wel erg lekkere tussen. Zo had ik laatst een chocolaatje met kaneel erin, hmmm. Maar nog veel interessanter voor jullie om te zien zijn natuurlijk de andere kalenders.

demaandagnadezondag

Wat ik deze week mocht uitpakken van Britts kalender waren twee washi tapes. Een pinguïn met kerstmuts en een Frida Kahlo lama, super leuk!

In mijn adventskalender voor Susan stopte ik in het tweede pakketje een echt Limburgs cadeautje, mosterd-dille saus. En een duurzaam, opvouwbaar en herbruikbaar boterhammen zakje met avocado print.

skincare advent

In de skincare kalender zaten deze week twee fijne dingen, een masker en een bar!

De Tuinen Witte Klei Masker 

Bij de eerste advent schreef ik al dat mijn huid redelijk wat olie bevat. In mijn skincare kalender wilde ik daarom graag een masker wat daar goed bij past en ik kwam uit bij een masker van klei. Dit heeft namelijk de eigenschap om olie en water te absorberen. Het is daarom ideaal voor de vettere huid. Ik koos voor witte klei omdat deze nog milder is dan de toch al zachte groene klei (dus ook nog eens ideaal voor de gevoelige huid, die heb ik ook). Het masker is een bron van mineralen, reinigt de huid diep en exfolieert op een zachte manier.

Ik heb het masker inmiddels al een keer geprobeerd en ik vind hem heel fijn! Het is ook lekker snel, want een klei masker hoor je eraf te halen als het nog net een beetje nat is. En dat is na een paar minuutjes al. Ideaal als je niet zoveel tijd hebt.

En het tweede cadeautje was een bar die ik eens wilde proberen. Eigenlijk had ik mijn budget voor de kalender bereikt en heb ik dit als klein extraatje erbij gedaan. Het budget was overigens 50 euro en daarvoor heb ik echt super goed kunnen kopen door 1+1 gratis of 50% korting. Bij Holland & Barrett loont het zich om daar goed op te letten, dan kun je fijn inslaan!

Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6 thoughts on “⭐️ 2e advent

  1. Ik ga mezelf volgend jaar ook zo’n kalender maken! Ook grote fan van de Holland & Barrett acties. Origineel ook om moster-dillesaus cadeau te doen! Daar zou ik zelf niet zo snel aan denken. Was het een lekkere bar?

    1. Ik vond het echt leuk om samen te stellen en de dingen erin zijn tot nu toe ook erg fijn! Denk dat ik het volgend jaar ook weer ga doen om nieuwe dingen te leren kennen 🙂 De bar ligt hier nog, nog niet geprobeerd.