mijn jaar in blogs

Goh wat vergeet je snel alle blogs die je in een jaar schrijft he? Tenminste, ik wel! Het leek me daarom leuk om naast de hoogtepunten van mijn jaar ook de leukste blogs nog even te verzamelen. Zo heb ik de vragen die jullie anoniem aan mij stelden en een aantal posts waarin je mij beter leert kennen verzameld. En ook de goede dingen die ik van en door corona leerde en waar ik dankbaar voor en enthousiast over was dit jaar. Kijk je mee?

vraag maar raak

Wat ik erg leuk vond om te doen dit jaar was alle vragen beantwoorden die jullie anoniem instuurden. Zo kwamen er hele leuke voorbij als hoe kwamen jullie bij de naam Lotte, waar ben je trots op en welke levensvragen passeren het meest door je hoofd. Je kunt ze allemaal teruglezen in de categorie Q&A. Mocht je nu een brandende vraag aan me hebben, dan kun je nog steeds anoniem iets aan me vragen. Dat kan hier. Lijkt me leuk om volgend jaar weer een aantal Q&A posts te kunnen doen, dus kom maar door met die vragen!

a b c luus

Ook vond ik het heel erg leuk om mijn eigen ABC samen te stellen. Het was even zoeken om elke letter van het alfabet vol te krijgen (al heb ik er ook twee weggelaten, de X en de Y).

En als we het dan toch over mij hebben, dan hier ook nog de eerste en tweede 5 random dingen over mij post.

de verzamelingen

Wat was het een goed jaar wat betreft lopende projecten, die ik ook nog eens volhield! Zo ging ik bijvoorbeeld verder met het Day Zero Project en postte ik in april, mei, augustus en november. Dit is ook het jaar dat ik van maandoverzichten overstapte naar weekoverzichten. Je kunt ze allemaal hier terugvinden. Stiekem was ik ook een beetje trots dat ik ook een tweede jaar aan 365 vragen volgehouden heb. Als je me kent weet je dat ik niet elk project dat ik start afmaak ; ) En al helemaal geen langlopende. Wil je alle vragen en antwoorden van dit jaar nog eens verzameld zien, dan kun je hier kijken.

ook dit jaar konden we niet om corona heen

Ik schreef een blog over het c-tijdperk en verzamelde daarin alles wat het me gebracht heeft of wat de periode voor mij betekend heeft. En ook schreef ik over 5 things that keep me going in deze kl*te tijden ; )

dingen waar ik enthousiast over was

Heel af en toe schrijf ik een blog over dingen waar ik enthousiast over ben. Dit jaar was dat over gua sha, LUSH parfum, mijn nieuwe favo deo, check-in cards, boeketten van glas, en een artikel waar ik enthousiast over was: spreken vanuit je hart.

de drie leukste blogs volgens mijn lezers

De best gelezen blogs: nummer 1 een ode aan schaduw. Blijkbaar vonden veel mensen de blog over gua sha leuk om te lezen, want die staat op nummer 2. En mijn verlanglijstje staat op 3!

En dan zijn er ook nog de blogs met de meeste comments. Op nummer 1 staat, hoe kon het ook anders haha, de blog om een papieren bloem te winnen. Op 2 super random een weekoverzicht; week 23. En op nummer 3 een schetsboekje vol bloemen.

Welke blog vond jij het leukst?

Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *