⭐️ 3e & 4e advent

Oei, ik hang wat achter met de advent door alle feestdagen! Ik ben sinds kerst niet meer echt online geweest en heb niets meer gelezen, gecheckt of geschreven. En dus ook geen advent meer uitgepakt. Jullie hebben dus de 3e en 4e nog tegoed!

Demaandagnadezondag

In de derde week van de kalender zat een verzameling postzegels en een stickervel. Ik had ingevuld dat ik graag post verstuur, dus daar past dit goed bij!

Van Britt kreeg ik de laatste week weer twee pakketjes. In het eerste zaten drie tekeningen die ze zelf gemaakt had op heel mooi papier. Ik denk dat het handgeschept papier is.

En in het grootste pakketje zat dit! Ik dacht eerst dat het een reep chocolade was, zo voelde het aan. Maar bij het openmaken was ik super verrast haha. Dit had ik niet verwacht! Wat een cutie! Een notitieblok en de pen is een rietje haha. Super leuk bedacht.

skincare advent

De derde pakjes in de kalender zitten vol met vitamine C. Ik koos de VitaSkin Vitamin C oogcrème en het serum. Het merk kende ik nog niet en heb ik niet eerder geprobeerd, maar het sprak me wel aan omdat het helemaal vegan is en bijna helemaal uit natuurlijke ingrediënten bestaat.

Het serum is een collageenserum dat de huid steviger maakt. Kiwi zaad olie helpt de elasticiteit te verbeteren en vermindert (fijne) lijntjes.

De olie bevat naast vitamine C ook veel vitamine E, potassium en magnesium, waardoor het vochtgehalte in de huidcellen herstelt en de celproductie wordt gestimuleerd. Hierdoor is ook dit serum heel geschikt voor de gevoelige en vettere huid.

Beiden crèmes bevatten duindoornolie, en daarin zitten weer phytosterolen. Het is aangetoond dat phytosterolen de aanmaak van collageen stimuleren en het afnemen van de collageenproductie door veroudering en blootstelling aan de zon tegengaan.

In het laatste pakketje zat een lichaamsscrub. Die heb ik gekozen omdat ik ooit een hele goede tip kreeg die ik sindsdien ben gaan gebruiken. De meeste mensen weten vast wel dat scrubben helpt om je huid goed schoon te maken en ook bij ingegroeide haartjes of om scheerbultjes tegen te gaan. Maar je kunt het dus blijkbaar ook heel goed gebruiken om je oksels extra extra schoon te maken. Je oksels scrubben zorgt ervoor dat je haarzakjes veel grondiger gereinigd worden en echt alle bacteriën die voor een zweetgeur zorgen worden weggehaald. Waardoor je dus minder snel naar zweet ruikt. De tip is dus om je oksels elke dag met (een zachte) scrub te wassen, want dan ruik je minder. Eerst geloofde ik het niet, maar sinds ik het doe, merk ik zeker wel verschil!

Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 thoughts on “⭐️ 3e & 4e advent