ik geef een ex libris stempel weg (+winnaar)

Om weer wat meer terug in de stempel flow te komen leek het me leuk om een ex libris stempel weg te geven. Om mee te doen hoef je alleen maar hieronder te commenten aan wie je hem zou geven en waarom.

Ze zijn ideaal om cadeau te doen aan boekenwurmen of aan (school)kinderen die hun lees- en schoolboeken ermee kunnen markeren. Maar je mag hem natuurlijk ook voor jezelf winnen! Ik kies in woensdag 19 januari een winnaar en ga dan aan de slag voor je (aan de hand van een foto die je me dan opstuurt).

de winnaars zijn bekend!

Ik wilde er geen hele nieuwe post aan wijden, dus ik feliciteer hier graag Karlijn! En omdat ik in the giving mood ben, vond ik dat een tweede winnaar ook mocht, en dat is Nicole. Ook gefeliciteerd! Ik heb jullie een berichtje gestuurd.

Dankjewel voor het meedoen iedereen. Wie weet komt er in de toekomst nog een keer iets : ) En voor degene die ook graag een stempel willen, je mag me altijd een berichtje sturen.

Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

8 thoughts on “ik geef een ex libris stempel weg (+winnaar)

  1. Oooo, wat een leuke! Die zou ik heel graag voor mezelf winnen. Omdat ik altijd bezig ben met lezen en schrijven, in mijn werk als redacteur en daarbuiten. Al ben ik ook heel trots op mijn lezende kleuter, dus ik vind eigenlijk dat je ze gewoon moet verkopen, zodat ik er meerdere kan aanschaffen 🙂

  2. Ooooo wat leuk dit Luus!
    Ik zou hem heel graag winnen voor mijn zoontje van twee weken. Hij heeft al heel veel boeken in zijn mini bibliotheekje, ik heb er zelf veel gekocht (werk in de bibliotheek en heb zelf ook een goed gevulde boekenkast) en als mensen een cadeautje willen geven zeg ik dat we graag boekjes willen. Dus het lijkt me heel leuk om de stempel aan de binnenkant van zijn boekjes te zetten 🙂

  3. Oeh, deze zijn echt té leuk! Natuurlijk zou ik er eentje voor mezelf willen winnen, maar ik zou er ook wel eentje willen geven aan dochterlief-de-boekenwurm! Stiekem ben ik heel erg blij dat boekenliefde blijkbaar toch een beetje via de genen wordt doorgegeven :-).

  4. Oh zo leuk, Luus! Mooie stempel ook. Ik zou ‘m eigenlijk ook zelf willen houden (haha) voor in D’s boekjes maar ik denk dat ik ‘m toch aan mijn schoonzus cadeau zou doen.

  5. Oh zo leuk! Ik wil ‘m stiekem ook wel voor mezelf haha! Ik ben de laatste twee jaar weer meer beginnen lezen en met zo’n stempel ga ik nog vaker in mijn boeken willen duiken!