klaprozen liefde

Als je me vraagt wat mijn lievelingsbloemen zijn dan vind ik het heel moeilijk om daar een antwoord op te geven. Vaak zijn het ranonkels, soms ook klaprozen maar ook zeker wel pioenrozen. En eigenlijk kan ik ook helemaal niet kiezen. Toch blijf ik klaprozen zo ontzettend mooi vinden. Ik besloot daarom om ze van papier te maken in zachte roze en paarse tinten. Dat zou namelijk perfect passen bij de groene vaas die ik laatst van werk meenam.

de binnenkant
de eerste klaproos af
en na een hele dag werken zijn er 8 af!

Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

8 thoughts on “klaprozen liefde

    1. Ik kan je wel eens een boeketje opsturen hoor! Dat herinnert me er trouwens aan dat ik op mijn day zero heb staan ‘doe een ruil met een andere kunstenaar’. Als je iets te ruilen hebt tegen een boeketje papieren klaprozen, I’m in! 🙂
      En een bruid een boeketje laten bestellen is nooit verkeerd haha 😉

  1. Super mooi weer! Wauw. Ik vind het eigenlijk ook wel lastig om een lievelingsbloem te kiezen maar pioenrozen, klaprozen, cosmos en margrieten vind ik er g mooi. En ranonkels ook ja 🙂
    Er zijn eigenlijk bijna geen bloemen die ik lelijk vind, alleen van orchideeën ben ik echt geen fan.