mijn week in polaroids #3

De week in polaroids begon deze keer pas op woensdag. De maandag en de dinsdag vergat ik het helemaal. Maar ik haalde het wel meteen in hoor. Het was fijn om de instax eens mee op pad te kunnen nemen deze week!

Woensdag was ik een ochtend in Maastricht en daar maakte ik vanuit een van de vele donkere steegjes een foto van de mooie huizen. Hij is wat donker uitgeslagen door het druilerige weer, maar ik vind het wel wat hebben.

Ik schreef al dat ik het gemis aan polaroids op maandag en dinsdag inhaalde en dat was op woensdag al zo. Ik maakte er wat meer, aangezien ik eens buiten de deur kon schieten. Ik kwam in een steegje een verzameling bootjes tegen achter het raam en daar moest ik een foto van hebben.

Rond de middag trok het weer gelukkig wat bij en werden de foto’s ook wat vrolijker. Hier nam ik even een rustpauze in het stadspark op een bankje en genoot ik van de zon.

Op donderdag had ik het boeketje klaprozen af. Helaas werd de foto vrij donker waardoor je de mooie groene vaas niet ziet.

En ik sloot de polaroid week af met nog eens een selfie in mijn groene glittertrui : )

Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 thoughts on “mijn week in polaroids #3

  1. Zo leuk! Jouw projectje zet me aan het denken om mijn Instax Wide te verkopen en een Instax Mini terug te kopen zodat ik ‘m wat gemakkelijker mee kan nemen.. hij ligt nu steeds maar in de kast. G

  2. Wat leuk dat je jouw week in polaroids vastlegt! Echt super origineel en leuk om mee te lezen. Ik heb er hier zelf ook eentje liggen die al heel lang stof vergaard, als ik het niet vergeet neem ik hem volgend weekend mee op uitstap 🙂 Mooie trui trouwens, die groene op je laatste foto. Liefs!