📸 paper shoot diary #2

Een tweede ronde paper shoot foto’s! Zaterdagmiddag maakten we na werk een wandeling en natuurlijk nam ik mijn camera mee. Ik stelde hem deze keer in op sepia en was erg benieuwd hoe de foto’s zouden worden. Het weer was net zoals de vorige foto ronde nog steeds druilerig, maar wel al minder. De sepia instelling en iets meer licht maakt al een heel verschil in kleuren.

We liepen naar de wei waar we vroeger regelmatig wandelden. Flo had daar eerder vandaag met Lotti ook gewandeld en daar stonden blijkbaar opeens schapen! Daar is ze toch wel heel erg fan van altijd, dus we besloten nog eens te gaan kijken. Stel je bij deze foto maar een hele brede smile voor en heel vaak naar ze zwaaien ; ) Oh en hier zie je de nieuwe jas van omi met bijpassende muts in actie. Ze krijgt er altijd veel complimentjes over als ze naar de opvang gaat haha : )

De gang. Sommige waren mega floofy! Niet met krullend haar maar juist stijl. Nog niet eerder gezien geloof ik, mar het maakte ze nog fluffyer!

Never not making foto’s van katten.

Binnen is de sepia stand eigenlijk ook wel mooi vind ik.

En er werden nog hoge torens gebouwd.

Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 thoughts on “📸 paper shoot diary #2

  1. Fijn die foto’s! Is deze nou analoog? Het heeft in ieder geval een heerlijk analoog sfeertje, al weet ik niet hoe een analoge camera een sepiastand kan hebben haha. Maar ziet er leuk uit!