📸 paper shoot diary #3

Het was weer tijd om de foto’s van de paper shoot camera te laden. Wat een verschil met de vorige foto’s, zoveel mooiere kleuren! En daar zorgde niet alleen de verandering van sepia naar ‘gewoon’ voor, vooral eigenlijk de zon. Kijk die blauwe lucht, wauw.

Ik nam de bus naar Vaals om wat te wandelen en van het zonnetje te genieten. Natuurlijk ging de camera mee! Ik had alleen wat pech, want de batterijen bleken leeg, meh. Het lukte nog net om 2 foto’s te maken.

Ook thuis was het ook een stuk gezelliger met de zon. De woonkamer was weer een disco! En ik kocht bij Hema een plantbewateraar (of hoe heet zoiets?). Mijn Monstera kon nu zelf water slurpen wanneer ze het nodig had en ze leek er wel blij mee. Ze zag er meteen een stuk happier uit!

Het mooie weer vroeg natuurlijk om een extra wandeling.

Weer even opgeladen met vitamine D, dus die regendagen die er aankomen kan ik weer aan ; )

Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *