2022 · 24

Het was een hele fijne en warme week! De sla en kruiden in het indoor tuintje begonnen in een keer heel hard te groeien. We gingen een paar keer naar opi en omi’s tuin om in de zandbak te spelen of in het badje te zitten. Want oef wat was het warm, in het weekend tikte de thermometer de 34 graden aan! Ook brachten we weer een bezoekje aan ons nieuwe huis en maakten we daar twee nieuwe hondenvriendjes. Elk vrij moment dat ik had was ik bezig met dingen regelen voor het huis, interieur plaatjes bekijken en bedenken wat we nog allemaal nodig hadden of moesten regelen.

maandag en dinsdag

De week begon met weinig foto’s. Op maandag maakte ik alleen foto’s van Lotte die haar zonnebril aan het op en af zetten was (zo’n half uur lang haha). Buiten in de zon draagt ze hem niet, maar hij is schijnbaar wel leuk om binnen mee te spelen. En kijk eens hoe goed ons tuintje het doet! Het is zo leuk om te zien elke dag. Het groeit nu bijna over de rand heen.

Maandagmiddag hadden we een tweede hypotheekgesprek, dus kwam tante langs om op een slapende Lotte te passen. We reden naar Maastricht en kregen daar meer informatie over welke hypotheken we konden kiezen. We wisten al dat het lastig ging worden omdat Flo net van baan is gewisseld en je dan niet alles snel kunt aanleveren. Dan hebben we eindelijk een huis gevonden, en dan is het de meest ongelukkige timing. Het vraagt om extra geduld en energie en formulieren twee of drie keer opnieuw invullen en achter mensen aangaan en duizend dingen regelen. Maar het gaat ons lukken potverdorie ; ) We gaan zo blij zijn als dit allemaal achter de rug is en de verhuisdozen in het nieuwe huis staan!

We hadden een vriendje op bezoek!

En dinsdagmiddag was het zo’n lekker weer dat we naar de tuin van opa en oma gingen om in de zandbak te spelen. We gaven meteen alle plantjes water en de bellenblaasmachine ging weer mee. We hadden hem zo lang aan staan dat het zeepsop helemaal op was! Onderweg naar huis ging er ook weer een vriendje mee op Lottes pet.

woensdag

Het was vandaag nog warmer, zo rond de 25 graden. Dus Lotte en ik pakten onze zwemspullen en vulden bij opi en omi in de tuin de schelp met water. Oh wat was dat fijn afkoelen! In het nieuwe huis kunnen we dat gewoon in onze eigen tuin doen straks : D

Rond 6 uur haalden we Flo op bij de auto. Hij kwam net terug van werk. Na het avondeten haalden we nog een ijsje, omdat het zo warm was. En Lotte wilde nog even in het water!

Lotte had opeens weer een mindere slaapperiode en het duurde heel lang voordat ze sliep. We moesten elke avond minstens twee keer weer naar boven en vaak nog wel meer. Het hoort erbij, maar toch soms wel pittig als je moe bent en even wat rust op de bank wel kunt gebruiken in zo’n drukke periode. Hopelijk gaat het snel weer over! Als ik wel even wat tijd had, zocht ik vooral veel naar interieur inspiratie en kreeg ik duizend en één ideeën voor het nieuwe huis.

donderdag, vrijdag en zaterdag

Mijn werkweek begon weer! Deze week bereidden we vooral veel bloemen voor, voor de Nacht van Gulpen (een wandelevenement). Ook had ik mijn bloemetjes broek aan en bezorgde ik een boeket. Elke keer weer word ik zo vrolijk van de gezichten die de deur open doen en blij worden van het boeket dat ik bij me heb. Het doet echt iets met mensen als ze zien dat ze zoiets moois krijgen.

selfie lift inception

Donderdagavond hadden we afgesproken met de verkopers van het huis om nog wat dingen af te spreken. We werden meteen hartelijk ontvangen en het voelde voor mij alsof ik ze al jaren kende! Het huis voelde echt als thuiskomen, ook deze keer weer. Het was heel erg fijn om er te zijn. We konden wat dingen overnemen, wat de verhuizing wat makkelijker gaat maken (minder werk, yes!). Zo blijft de kledingkast staan, dus we hoeven bijna niets anders te doen dan onze spullen uit te pakken en op hun nieuwe plek te zetten.

Ze hadden trouwens twee super leuke French Bulldogs waar Lotte meteen verliefd op was. En andersom gelukkig ook! We liepen het huis nog een keer door en Lotte voelde zich ook al helemaal thuis. Want ze liep lekker alleen rond en toen het een tijdje stil was hoorden we opeens de tv in de woonkamer. Had ze hem zelf aangezet en stond ze daar naar het scherm te staren :’ ) De honden kregen ook nog wat brokken gevoerd van d’r. Wat is het toch een gekkie af en toe! : D

Het was waaaarm! Zaterdag het toppunt met 34 graden, oef. Dan is werken juist fijn, waar daar is het tussen de 17 en 20 graden. Thuis was het niet te doen… Ook iets waar ik me op verheug in het nieuwe huis trouwens, daar is het beter geisoleerd met driedubbel glas, dus minder warm in de zomer.

zondag

Zondag Vaderdag! Lotte en ik hadden ons best gedaan op leuke cadeautjes. We beschilderden een hartje en plakten daar een polaroid op. En daarbij lieten we een mok drukken en kreeg hij nog deze super leuke LP display houder van Etsy. Mocht je ooit een cadeau zoeken voor een vinyl lover, in de Etsy shop staan leuke dingen voor leuke prijsjes!

Kijk eens hoe goed de sla nu al ging! We aten een pannenkoeken met aardbeitjes Vaderdag lunch en gingen daarna naar buiten. Want…

De deelnemers van De Nacht van Gulpen kwamen bijna binnen na een wandeling van 70 km. De muziek van het podium kwam tot in de woonkamer, dus dan kunnen we net zo goed ook even gaan kijken ; ) We hebben ons een middag goed vermaakt!

Voor het avondeten liepen we nog even naar de speeltuin en erna belden we nog met alle opi’s en omi’s. En toen was de dag alweer voorbij! Een hele fijne week voor jullie allemaal!

Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 thoughts on “2022 · 24

  1. Zo leuk die zandbak, die roept allerlei herinneringen op, want ik had vroeger precies zo’n blauwe schelp! En haha, de zonnebril alleen in huis op, maar niet buiten… Kinderlogica 😛 Sterkte met al het regelwerk!

  2. Klinkt als een hele leuke week! En zo blij voor jullie dat jullie een plekje hebben gevonden. Na alle afwijzingen is dat ook welkom. Die blauwe schelp is zo nostalgisch! Ik heb er zelf als kind nog in gespeeld in de kleuterklas. Fijne week nog toegewenst!